Xbox One S gamepad bağlantı kopma problemi

Relaxy16

Kilopat
Bluetooth ile baglı olarak oynuyorum ama 15-20 dakıka sonra baglantı kopup duruyor.
USB kablo ile sorun olmuyor.
Baska yasıyan var mı bunu?

USB ile alakalı veya başkaayarlardan dolayı olabilir mi arastırdım pek bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ayninsorun bendedevar çözüm nedir
Sorunnhalledildimi

Hocam Bluetooth bağlantısı ile pil durumu etki eder. Kullanılan adaptör etki eder. Genelde bu adaptörden memnunlar.
Ugreen USB Bluetooth adaptör v4.0 89, 90 TL yerine 67, 90 TL.
.

Ya ayninsorun bendede var Bluetooth ve xbox guncellemesi ne bakiyorum 2006 diyor baglaniyor sonra tekrar baglantidan kopuyor ndEendir

Hocam farkı USB portlarda deneme yapın. Hala aynı durum varsa adaptör kaynaklıdır. Bazen uyum sorunu olabiliyor. Başka birinde sorunsuz çalışan sizde çalışmayabilir. Adaptör biraz da şans işi.

Hocam farkı USB portlarda deneme yapın. Hala aynı durum varsa adaptör kaynaklıdır. Bazen uyum sorunu olabiliyor. Başka birinde sorunsuz çalışan sizde çalışmayabilir. Adaptör biraz da şans işi.
Pc nin kendi 4.0 lik Bluetooth u var 1 kere baglaniyor ac kapa yapinca aygıtı görüyor ama bağlanmıyor sizce neden olurbu

Hocam sürücüleri güncel ise uyum sorunu var. Bazen olabiliyor.

Saat 16 da deniyicem umarim olur banada yazilimsal bir sıkıntı gibi geldi

Bu adimlari yaparsam uyum sorunu ortadan kalkar mı acaba?
Evet dediklerini yaptim olmadı sonra xbox kontrolcu sunu actim ve gördüm ki sinyal güçlendirici kisa devre yapmış oyuzden sinyal kesilip duruyor sonuc da 20 dolar arti kdv kart degisimi

Son düzenleme:
Sorunu çözebilen var mı bende TP-Link'in 5.0'ı kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…