Çözüldü Xbox One S Gamepad nerede tamir edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhabalar,
Benim Xbox Gamepad'imin sağ üst 'RB' tuşu bozuldu.
Ben bunu nerede ve nasıl tamir ettirebilirim?
Bilen arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa çok teşekkür ederim.

Çözüm
Hocam, bu Gamepad'lerin bilindik bir hatasıdır. Elimde 3 adet arızalı Gamepad var. Bu arıza iç Switch veya bunlara basan tırnaklar kaynaklı olabilir. İstanbul'da yaşıyorsanız Bakırköy tarafında bu işi yapan yerler var. Bir de Rech Bilişim var. Burası büyük bir firma konsol üzerine çalışıyor. Kargo ile tamir yapabiliyor. Güvenilir bir firmadır. Türkiye'nin her yerinden bunlara konsol ve ekipmanları gelir.
Hocam, bu Gamepad'lerin bilindik bir hatasıdır. Elimde 3 adet arızalı Gamepad var. Bu arıza iç Switch veya bunlara basan tırnaklar kaynaklı olabilir. İstanbul'da yaşıyorsanız Bakırköy tarafında bu işi yapan yerler var. Bir de Rech Bilişim var. Burası büyük bir firma konsol üzerine çalışıyor. Kargo ile tamir yapabiliyor. Güvenilir bir firmadır. Türkiye'nin her yerinden bunlara konsol ve ekipmanları gelir.

Çözüm
Antalya da yaşıyorum.
Peki ben bu Gamepad'i konsol ile birlikte MediaMarkt'dan aldım, acaba MediaMarkt'a göndersem onlar bu sorunu çözebilir mi?
Bir de garantisi bittiği için ne kadar bir masraf tutar?

Hocam, Medimarkt konusunda emin değilim. Fiyat olarak tahminim 50-100 TL arasında tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…