E exper1998 Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 53 17 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlar Xbox One S 9. nesil gamepad mi yoksa DualShock 4 mü almalıyım PC için kullanan arkadaşlar yorumlarını yapabilirler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2021
Merhaba arkadaşlar Xbox One S 9. nesil gamepad mi yoksa DualShock 4 mü almalıyım PC için kullanan arkadaşlar yorumlarını yapabilirler mi?
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 17 Mayıs 2021 #2 exper1998 dedi: Merhaba arkadaşlar Xbox One S 9. nesil gamepad mi yoksa DualShock 4 mü almalıyım PC için kullanan arkadaşlar yorumlarını yapabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Tabi ki Xbox kontrolcüsü derim ben.Ancak 9. nesil Xbox Series X kontrolcüsü haberiniz olsun.
exper1998 dedi: Merhaba arkadaşlar Xbox One S 9. nesil gamepad mi yoksa DualShock 4 mü almalıyım PC için kullanan arkadaşlar yorumlarını yapabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Tabi ki Xbox kontrolcüsü derim ben.Ancak 9. nesil Xbox Series X kontrolcüsü haberiniz olsun.
E exper1998 Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 53 17 Mayıs 2021 #3 Silinen üye dedi: Tabi ki Xbox kontrolcüsü derim ben.Ancak 9. nesil Xbox Series X kontrolcüsü haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Pc'de çalışmaz mı o zama hangisini almam gerekir
Silinen üye dedi: Tabi ki Xbox kontrolcüsü derim ben.Ancak 9. nesil Xbox Series X kontrolcüsü haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Pc'de çalışmaz mı o zama hangisini almam gerekir
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 17 Mayıs 2021 #4 exper1998 dedi: Pc'de çalışmaz mı o zama hangisini almam gerekir Genişletmek için tıkla... Bal gibide çalışır hocam. Siz yanlış yazmışsınız sadece. Bende düzettim o kadar.
exper1998 dedi: Pc'de çalışmaz mı o zama hangisini almam gerekir Genişletmek için tıkla... Bal gibide çalışır hocam. Siz yanlış yazmışsınız sadece. Bende düzettim o kadar.
4bdulkadir Megapat Katılım 29 Haziran 2016 Mesajlar 972 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 18 Mayıs 2021 #5 XBOX kolları PC ile %100 uyumlu, bilgisayar için kullanacaksanız tercihiniz XBOX olmalı.