XBOX One S Gamepad vs PlayStation 4 Dualshock V2

E. Güner

Decapat
Arkadaşlar bilgisayarda kullanmak için bu iki gamepad arasında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Denemeniz lazım. İkisinin de tuş yerleri farklı. Önceden PS4 kullandıysanız Xbox koluna alışmak zor olur.

Arkadaşlar bilgisayarda kullanmak için bu iki gamepad arasında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Xbox one s kolu program ve driver desteği ile WİN 10 a tam uyumluluk sağlıyor. Ben xbox one s kolu kullanıyorum. Çok memnunum ve ergonomi olarak da ele tam oturuyor. Küçük ele sahipsen değişir tabi.

Benim tercihim DS4 ama size kalmış bir durum. Hangi analog düzenine daha alışkınsınız mesela?

Büyük ellere sahibim. Daha önce ps3 kolu kullanmıştım (çok ama çok kısa süreli) bu yüzden alışma sıkıntısı yaşayacağımı düşünmüyorum. Bu sebeple bana ergonomi, malzeme kalitesi, oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşatıp yaşatmaması önceliğim.

Yani elbette Xbox Gamepad’i W10 daha uyumlu ama malzeme kalitesi olarak ikisinde de sorun yaşamazsınız. İkisini de deneyin bence öyle karar verin.

DS4'ün XBOX kontrolcüsü kadar stabil olacağını zannetmiyorum, onu kullanmak için ek program gerekiyor diye biliyorum.

Madem PC'de kullanacaksınız XBOX One S alın geçin.

Xbox kontrolcüsünün tek eksiği şarj edilememesi onun dışında çok iyi diyebilirim. Ben size xbox kontrolcüsünü öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…