XBOX One S Gamepad vs PlayStation 4 Dualshock V2

bence piyasada bulunan en iyi controller xbox one s gamepadi windows ile uyumlu tertemiz al gec .

Ben DS4 kullanıyorum ama dedikleri gibi ek programlar falan kurman gerekiyor. Bunlarla uğraşamam diyorsan xOne S kolu al geç, uyumlu zaten.

Bence Xbox'ın controller'ı ele daha iyi uyuyor. Elinize tam oturuyor. Tuşların basış hissiyatı daha iyi. Ayrıca bilgisayar ile kablosuz bağlantı yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Elinize tam oturuyor kısmı insanın eline göre değişen bir şey. BenDS 4’te daha rahat ediyorum. Ama uyumluluktan dolayı tercih etmek daha mantıklı Xbox C’ı.

DS4'ün analogları çok daha iyi. Xbox'ın ise trigger tuşları hem biraz daha iyi hem de trigger titreşimi var. Uyumluluk açısından düşünceniz olmasın, çoğu oyun DS4 destekliyor desteklemeyenler için de DS4 Windows uygulamasını kullanıyorsunuz. İkisi de eşit bana kalırsa, hangisinin mantıklı olduğu da kişiden kişiye değişir. Benim tercihim DS4'ten yana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…