Xbox One S hala alınır mı?

Emirhan3434

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde 3000 TL param var ve bir Xbox almak istiyorum. Tercihim One S tarafından oynayacağım oyunlar ise FIFA, MK11, Forza tarzi oyunlar ve ayrıca ikinci el kanadında garantisiz konsol pek sıkıntı yaratır mı, beni ne kadar götürür?

Testlerine bakabilirsin youtubeden.Biz arkadaşla alcaktık vazgeçtik arkadaşım yüzünden.Yani İkinci el sorun yok diyorsa alabilirsin. Xbox game pass zaten bütün oyunları oynarsın güzel yani.

Alınır.

Game pass harici oyun alırsan çok pahalı önermem yani game pass ucuz zaten.

Ben daha 2 hafta önce aldım. 1 TB olarak aldım 2. el. Garantisi vardı ama hiçbir sorun çıkarmadı. Kasma donma gibi hiçbir sorun yok. Bence alabilirsin. Hangi şehirdesin ona göre öneri vereyim.

Oynayacağın oyunlar için sorun yaratmaz ama yeni nesil büyük oyunlar oynamak istersen bundan sonra max 720p-900p/30fps oynayacağını bil. Dediğin tarzlar için ama hala birkaç sene götürür.

Yani alacağın konsolun oyunu minimum gereksinimler ile en düşük seviyede çalıştıracağının bilincinde ol.

İs.

Ben daha 2 hafta önce aldım. 1 TB olarak aldım 2. el. Garantisi vardı ama hiçbir sorun çıkarmadı. Kasma donma gibi hiçbir sorun yok. Bence alabilirsin. Hangi şehirdesin ona göre öneri vereyim.

İstanbul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…