Xbox One S hala alınır mı?

PS4 çıktığında xbox one fat kasa vardı. Onla yarışıyordu. PS4 rakibi Xbox One Fat kasadır. PS4 Pro rakibi ise Xbox One S'tir.

One X PS4 Pro'dan kat ve kat güçlü bir konsol.
PS4 slim diye bir konsolda var.

İdare eder. Bir One X kadar değil ama.

Seneye kadar destek gelir mi? Yani TV de görüntü çamır gibi olmaz değil mi?

2024 öncesi oyunları rahat kaldırır diye düşünüyorum, 2024 sonrası oyunlar için xCloud kullanılacak diye biliyorum.

Destek yakın zamanda kesilecek. Yeni çıkan oyunlar artık PS4 ve One serilerine gelmeyecek. En son Resident Evil 4 Remake çıktı hatrı sayılacak bir oyun. Xbox one'a gelmedi.

Destek yakın zamanda kesilecek. Yeni çıkan oyunlar artık PS4 ve One serilerine gelmeyecek. En son Resident Evil 4 remake çıktı hatrı sayılacak bir oyun. Xbox One'a gelmedi.

Hangi oyunları 60 FPS oynatıyor (spor oyunlarında veriyormuş genellikle) kasma donma vb yapar mı?

Bizim ülkemizde Xbox One konsolunu değerli kılan kontrolcüleridir. Kontrolcüleri bayağı pahalı olduğu için çift kollu konsolun 2900 TL olması bana pek imkan dahilinde gelmiyor. Ayrıca ben de Series S'e geçmeden önce One S konsolu 4k Tv'de oynamıştım. Yapay çözünürlük oluşturduğu için bir sıkıntı olmaz.

Ben mi yanlış biliyorum diye baktım ama piyasa gerçekten 5k altına konsol yok. Dolandırıcı olma ihtimali yüksek. Link atarsanız kontrol yapalım.

Sizce dolandırıcı mı bu arada 3400 TL miş karıştırmışım kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…