EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2023 #21 TunasKakaleys dedi: Bir tane arkadasımın bütçesi PS4 kadar Xbox Series S al dedim o bütçeye alacaktı sonra Xbox kötü deyip PS4 aldı. Genişletmek için tıkla... Artık PS 4 de Cyberpunk kaldırmıyor
TunasKakaleys dedi: Bir tane arkadasımın bütçesi PS4 kadar Xbox Series S al dedim o bütçeye alacaktı sonra Xbox kötü deyip PS4 aldı. Genişletmek için tıkla... Artık PS 4 de Cyberpunk kaldırmıyor
NNUE Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 7.812 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2023 #22 Mr.Whıte1 dedi: Hocam ben ya Xbox One X ya da Series S alacağım. Genişletmek için tıkla... Series S alın. Kağıt üstünde bazı konularda One X üstün gözükse de sonuç olarak oyun çıkmayacak cihaza. Bu üstünlüğünün de hiç bir önemi kalmıyor.
Mr.Whıte1 dedi: Hocam ben ya Xbox One X ya da Series S alacağım. Genişletmek için tıkla... Series S alın. Kağıt üstünde bazı konularda One X üstün gözükse de sonuç olarak oyun çıkmayacak cihaza. Bu üstünlüğünün de hiç bir önemi kalmıyor.
TunasKakaleys Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 371 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #23 Mr.Whıte1 dedi: Hocam ben ya Xbox One X ya da Series S alacağım. Genişletmek için tıkla... Series S'e daha en az 5-6 sene yeni oyunlar çıkar en az oda.
Mr.Whıte1 dedi: Hocam ben ya Xbox One X ya da Series S alacağım. Genişletmek için tıkla... Series S'e daha en az 5-6 sene yeni oyunlar çıkar en az oda.
Burak Günaydın Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #24 TunasKakaleys dedi: Bir tane arkadasımın bütçesi PS4 kadar Xbox Series S al dedim o bütçeye alacaktı sonra Xbox kötü deyip PS4 aldı. Genişletmek için tıkla... PS ülkemizde seviliyor ama fiyatları aşırı şişirme buluyorum PS4 özellikle asla o parayı hak etmiyor.
TunasKakaleys dedi: Bir tane arkadasımın bütçesi PS4 kadar Xbox Series S al dedim o bütçeye alacaktı sonra Xbox kötü deyip PS4 aldı. Genişletmek için tıkla... PS ülkemizde seviliyor ama fiyatları aşırı şişirme buluyorum PS4 özellikle asla o parayı hak etmiyor.
NNUE Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 7.812 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2023 #25 TunasKakaleys dedi: Bir tane arkadasımın bütçesi PS4 kadar Xbox Series S al dedim o bütçeye alacaktı sonra Xbox kötü deyip PS4 aldı. Genişletmek için tıkla... Ps özel oyunlarını sevdiği için almış olabilir belki. PS'in yaptığı kalitede hikaye oyununu bir tek Rockstar yapıyor o da 5-10 yılda bir.
TunasKakaleys dedi: Bir tane arkadasımın bütçesi PS4 kadar Xbox Series S al dedim o bütçeye alacaktı sonra Xbox kötü deyip PS4 aldı. Genişletmek için tıkla... Ps özel oyunlarını sevdiği için almış olabilir belki. PS'in yaptığı kalitede hikaye oyununu bir tek Rockstar yapıyor o da 5-10 yılda bir.
Mr.Whıte1 Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #26 Teşekkür ederim hocam ilginiz için Series S alacağım.
TunasKakaleys Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 371 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #27 Burak Günaydın dedi: PS ülkemizde seviliyor ama fiyatları aşırı şişirme buluyorum PS4 özellikle asla o parayı hak etmiyor. Genişletmek için tıkla... Xbox Series S'de 10k civarı PS4'te 10k civarı aynı neslin konsolu olan Xbox One 4 5 k civarı marka değeri. NNUE dedi: PS özel oyunlarını sevdiği için almış olabilir belki. PS'in yaptığı kalitede hikaye oyununu bir tek Rockstar yapıyor o da 5-10 yılda bir. Genişletmek için tıkla... Hikayeli oyunlardan nefret eden birisi Online oyunlar için aldı.
Burak Günaydın dedi: PS ülkemizde seviliyor ama fiyatları aşırı şişirme buluyorum PS4 özellikle asla o parayı hak etmiyor. Genişletmek için tıkla... Xbox Series S'de 10k civarı PS4'te 10k civarı aynı neslin konsolu olan Xbox One 4 5 k civarı marka değeri. NNUE dedi: PS özel oyunlarını sevdiği için almış olabilir belki. PS'in yaptığı kalitede hikaye oyununu bir tek Rockstar yapıyor o da 5-10 yılda bir. Genişletmek için tıkla... Hikayeli oyunlardan nefret eden birisi Online oyunlar için aldı.
Burak Günaydın Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #28 TunasKakaleys dedi: Xbox Series S'de 10k civarı PS4'te 10k civarı aynı neslin konsolu olan Xbox One 4 5 k civarı marka değeri. Genişletmek için tıkla... Özel oyunlarda etkili ama PS kullanıcısının büyük çoğunluğu FIFA-pes CoD oynamak için alıyor. Bir de tabii ki Xbox'ın pek populer olmayışı.
TunasKakaleys dedi: Xbox Series S'de 10k civarı PS4'te 10k civarı aynı neslin konsolu olan Xbox One 4 5 k civarı marka değeri. Genişletmek için tıkla... Özel oyunlarda etkili ama PS kullanıcısının büyük çoğunluğu FIFA-pes CoD oynamak için alıyor. Bir de tabii ki Xbox'ın pek populer olmayışı.
TunasKakaleys Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 371 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #29 Burak Günaydın dedi: Özel oyunlarda etkili ama PS kullanıcısının büyük çoğunluğu FIFA-pes CoD oynamak için alıyor. Bir de tabii ki Xbox'ın pek populer olmayışı. Genişletmek için tıkla... Vallaha doğru hocam Xbox az popüler.
Burak Günaydın dedi: Özel oyunlarda etkili ama PS kullanıcısının büyük çoğunluğu FIFA-pes CoD oynamak için alıyor. Bir de tabii ki Xbox'ın pek populer olmayışı. Genişletmek için tıkla... Vallaha doğru hocam Xbox az popüler.