Xbox One S hâlâ alınır mı?

Hocam ben ya Xbox One X ya da Series S alacağım.
Series S alın. Kağıt üstünde bazı konularda One X üstün gözükse de sonuç olarak oyun çıkmayacak cihaza. Bu üstünlüğünün de hiç bir önemi kalmıyor.

Bir tane arkadasımın bütçesi PS4 kadar Xbox Series S al dedim o bütçeye alacaktı sonra Xbox kötü deyip PS4 aldı.
Ps özel oyunlarını sevdiği için almış olabilir belki. PS'in yaptığı kalitede hikaye oyununu bir tek Rockstar yapıyor o da 5-10 yılda bir.

PS ülkemizde seviliyor ama fiyatları aşırı şişirme buluyorum PS4 özellikle asla o parayı hak etmiyor.

Xbox Series S'de 10k civarı PS4'te 10k civarı aynı neslin konsolu olan Xbox One 4 5 k civarı marka değeri.

PS özel oyunlarını sevdiği için almış olabilir belki. PS'in yaptığı kalitede hikaye oyununu bir tek Rockstar yapıyor o da 5-10 yılda bir.

Hikayeli oyunlardan nefret eden birisi Online oyunlar için aldı.

Xbox Series S'de 10k civarı PS4'te 10k civarı aynı neslin konsolu olan Xbox One 4 5 k civarı marka değeri.

Özel oyunlarda etkili ama PS kullanıcısının büyük çoğunluğu FIFA-pes CoD oynamak için alıyor. Bir de tabii ki Xbox'ın pek populer olmayışı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…