cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #11 Alili42 dedi: Ne kadar verebilirsiniz hocam konsol için. Genişletmek için tıkla... Hocam şakasına söyledim o bana bedava verin demek istedim Konsol takası mı yapmak istiyorsunuz yoksa konsolu satmak mı istiyorsunuz?
Alili42 dedi: Ne kadar verebilirsiniz hocam konsol için. Genişletmek için tıkla... Hocam şakasına söyledim o bana bedava verin demek istedim Konsol takası mı yapmak istiyorsunuz yoksa konsolu satmak mı istiyorsunuz?
A Alili42 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 266 6 Nisan 2023 #12 cumali_032 dedi: Hocam şakasına söyledim o bana bedava verin demek istedim Konsol takası mı yapmak istiyorsunuz yoksa konsolu satmak mı istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Satmak istiyorum hocam da,malum xbox piyasası zor satılıyor.
cumali_032 dedi: Hocam şakasına söyledim o bana bedava verin demek istedim Konsol takası mı yapmak istiyorsunuz yoksa konsolu satmak mı istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Satmak istiyorum hocam da,malum xbox piyasası zor satılıyor.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #13 Alili42 dedi: Satmak istiyorum hocam da,malum xbox piyasası zor satılıyor. Genişletmek için tıkla... Konsolcuya verseniz zaten ölü fiyattan alıyor. Sahibinden satacaksınız mecbur.
Alili42 dedi: Satmak istiyorum hocam da,malum xbox piyasası zor satılıyor. Genişletmek için tıkla... Konsolcuya verseniz zaten ölü fiyattan alıyor. Sahibinden satacaksınız mecbur.
B bombili Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 801 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #14 Takas yapılır ama başabaş.