F funsavber Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 220 25 Eylül 2020 #1 Başlıktaki gibi. PS4 kaç FPS? Xbox One S kaç? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2020
atomtost91 Femtopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 46 25 Eylül 2020 #11 bildiğim kadarıyla bütün yeni nesil konsollar 60 fps Artı 0 Eksi
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 25 Eylül 2020 #12 UlucKoreler dedi: Bütün consollar 60FPS. Ben PS4 de 60FPS alıyorum her oyunda. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyun 30 FPS ama sen bilirsin. funsavber dedi: Konsoldaki 30FPS PC'de kaç FPS'e denk? Genişletmek için tıkla... Aynı aslında ama konsolda daha pürüzsüz gözüküyor. UlucKoreler dedi: Bütün consollar 60FPS. Ben PS4 de 60FPS alıyorum her oyunda. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
UlucKoreler dedi: Bütün consollar 60FPS. Ben PS4 de 60FPS alıyorum her oyunda. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyun 30 FPS ama sen bilirsin. funsavber dedi: Konsoldaki 30FPS PC'de kaç FPS'e denk? Genişletmek için tıkla... Aynı aslında ama konsolda daha pürüzsüz gözüküyor. UlucKoreler dedi: Bütün consollar 60FPS. Ben PS4 de 60FPS alıyorum her oyunda. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nailsemseddin Hectopat Katılım 10 Aralık 2015 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #13 Bitflex dedi: PlayStation 4 vs Xbox One vs PC: Popüler Oyunlarda Ãözünürlük ve FPS PlayStation 4 ve Xbox One oyunlarındaki çözünürlük ve FPS deÄerlerini karÅılaÅtırarak daha iyi bir fikir edinebilirsiniz. Oyunların gerçek çözün www.technopat.net Makalede yazıyor hocam aradığınız değerler. Genişletmek için tıkla... Lady Hellbender dedi: PlayStation 4 vs Xbox One vs PC: Popüler Oyunlarda Çözünürlük ve FPS PlayStation 4 ve Xbox One oyunlarındaki çözünürlük ve FPS değerlerini karşılaştırarak daha iyi bir fikir edinebilirsiniz. Oyunların gerçek çözün www.technopat.net . Genişletmek için tıkla... Bu liste bayağı eski bir liste One S 1080P'de veriyor bu değerleri. Artı 0 Eksi
Bitflex dedi: PlayStation 4 vs Xbox One vs PC: Popüler Oyunlarda Ãözünürlük ve FPS PlayStation 4 ve Xbox One oyunlarındaki çözünürlük ve FPS deÄerlerini karÅılaÅtırarak daha iyi bir fikir edinebilirsiniz. Oyunların gerçek çözün www.technopat.net Makalede yazıyor hocam aradığınız değerler. Genişletmek için tıkla... Lady Hellbender dedi: PlayStation 4 vs Xbox One vs PC: Popüler Oyunlarda Çözünürlük ve FPS PlayStation 4 ve Xbox One oyunlarındaki çözünürlük ve FPS değerlerini karşılaştırarak daha iyi bir fikir edinebilirsiniz. Oyunların gerçek çözün www.technopat.net . Genişletmek için tıkla... Bu liste bayağı eski bir liste One S 1080P'de veriyor bu değerleri.
KS KS F funsavber Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 220 25 Eylül 2020 #14 PS4 ONE S Göre daha mı iyi FPS açısından? Artı 0 Eksi