Aziz Lucifer Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 640 Çözümler 1 Yer Belarus Minsk 27 Ocak 2025 #11 Xhaka dedi: Birisi oğluna alacağını söyleyerek 4000 TL teklif etti 5-6 kere yazdı hatta Genişletmek için tıkla... Millet şu al sat işi için yalan uyduruyor valla ayar oluyorum. Banada yazarlardi hep öyle. Hatta duygu sömürüsü yapanlar bile var. İtibar etmeyin.
Xhaka dedi: Birisi oğluna alacağını söyleyerek 4000 TL teklif etti 5-6 kere yazdı hatta Genişletmek için tıkla... Millet şu al sat işi için yalan uyduruyor valla ayar oluyorum. Banada yazarlardi hep öyle. Hatta duygu sömürüsü yapanlar bile var. İtibar etmeyin.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #12 Aziz Lucifer dedi: Millet şu al sat işi için yalan uyduruyor vallahi ayar oluyorum. Bana da yazarlardi hep öyle. Hatta duygu sömürüsü yapanlar bile var. İtibar etmeyin. Genişletmek için tıkla... Her geçen gün saçma fiyatlar geliyir bıktım ilandan kaldıracağım en sonunda 4 bin TL ile dalga geçerken 3 bin TL teklifi geldi gamepadı zaten 3 bin TL.
Aziz Lucifer dedi: Millet şu al sat işi için yalan uyduruyor vallahi ayar oluyorum. Bana da yazarlardi hep öyle. Hatta duygu sömürüsü yapanlar bile var. İtibar etmeyin. Genişletmek için tıkla... Her geçen gün saçma fiyatlar geliyir bıktım ilandan kaldıracağım en sonunda 4 bin TL ile dalga geçerken 3 bin TL teklifi geldi gamepadı zaten 3 bin TL.
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 29 Ocak 2025 #13 Piyasa çok karışık 9500'e Series S bulunabiliyor, sıfır fiyatına 2. el satanlarda var.