Xbox One S kaç yıl daha dayanır?

Xecition18

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Şu an kullandığım Xbox One S'im 2 yıldır kullanıyorum garantisi bitti bile. Çok ağır oyunlar da oynamadım. Son 1 yıldır Full dizi film izlemek için kullanıyorum ama 1 hafta sonra RDR 2 alacağım. Sizce beni kaç yıl daha götürür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Götürmeden kasıt ne? 5-6 yıl daha bozulmaz ama 1-2 yıl içinde PES, FIFA harici oyun çıkmamaya baslar.

Genel olarak o senin kullanımına bağlı fakat nesil eskimeye devam edecektir bu yüzden bir süre sonra sıkılmaya başlayacaksın ayrıca bir Xbox One S sahibi değilim bu yüzden çok bilgim yok fakat teknik sorunlar da ortaya çıkmaya başlayacaktır diye düşünüyorum.
Yani benim düşüncem ortalama bir 2 sene kullanım süresi kalmış.

Zaten hocam bende 1.5 2 yıl sonra yenisini almayı düşünüyorum ama şu ana kadar tozunu falana hep temizledim bir sorunda çıkarmadı ki güzel bir cihaz.

Götürmeden kasıt ne? 5-6 yıl daha bozulmaz ama 1-2 yıl içinde pes, FIFA harici oyun çıkmamaya baslar.

Yani bana ne kadar daha sorunsuz oyun oynatır demek istedim.

10 senelik Ps3, Xbox 360 satanlar var. Konsollar uzun süre dayanıklı cihazlardır.

Hocam dediğim şey şu kişi sıkılacağı için konsolu yavaş yavaş bırakacaktır 2 senede falan güncel oyun gelmeside kesilir büyük ihtimalle.

Evet yeni konsollarda çıkti zaten benim aldığım zamanda Xbox One S ile One X in üretimide durmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…