Bilmeden konuştuğumu nerden biliyorsun? 1.Oyunları daha ucuz 2.Exclusive tarafı daha iyi 3.PS4 kullanıcı sayısı daha fazla.Bilmeden konuşmayı ne kadar seviyorsun, hadi söyle neye dayanarak Slim One S'den iyi diyebiliyorsun?
Hep söylüyorum herkes PS4'ün exc oyunlarını sevecek diye birşey yok, adam Forza'yı Halo'yu Quantum Break'i seviyorsa ne olacak? Zaten adam belirtmiş One S'e sıcak baktığını. Kendi zevkinize göre konuşmayın.Performans açısından konuşmaya gerek yok, bir konsoldan maksimum ne kadar performans alınabilir ki, sonuçta biri 60 diğeri 30 FPS vermiyor. Exclusive oyunlar bence çok daha büyük bir artı, Game Pass iyi güzel fakat bana kalırsa yeterli değil o yüzden PS4 tercih edin, Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn gibi exclusiveleri kaçırmayın.
Exc oyunlar kişiden kişiye değişir. Kendi zevkine göre konuşma.Bilmeden konuştuğumu nerden biliyorsun? 1.Oyunları daha ucuz 2.Exclusive tarafı daha iyi 3.PS4 kullanıcı sayısı daha fazla.
Kendi zevkime göre konuşmuyorum burada herkes kendi fikrini söylüyor.Hep söylüyorum herkes PS4'ün exc oyunlarını sevecek diye birşey yok, adam Forza'yı Halo'yu Quantum Break'i seviyorsa ne olacak? Zaten adam belirtmiş One S'e sıcak baktığını. Kendi zevkinize göre konuşmayın.
Exc oyunlar kişiden kişiye değişir. Kendi zevkine göre konuşma.
Hep söylüyorum herkes PS4'ün exc oyunlarını sevecek diye birşey yok, adam Forza'yı Halo'yu Quantum Break'i seviyorsa ne olacak? Zaten adam belirtmiş One S'e sıcak baktığını. Kendi zevkinize göre konuşmayın.
Exc oyunlar kişiden kişiye değişir. Kendi zevkine göre konuşma.
Niye sağa sola ateş edeyim? Xbox alınınca benim babam para mı kazanıyor? Exc oyunlar için PS4 alınmalı gibi bir yargı çok yanlış belirtmek istediğim o, herkesin oyun zevki farklıdır PS4 oyunları herkese hitap etmez. Bilgisayara da çıkıyor da çok yanlış olmuş, zaten insanlar oyun oynatabilecek güçte bilgisayarı olmadığı için Xbox ve PS'e yöneliyor. Mesajlarımın hiçbirinde kaba, sert söz yok ayrıca.Neye göre konuşayım, senin zevkine göre mi? Mesajımda bir sürü "bence, bana kalırsa" gibi kelimeler var. Ayrıca Forza, Halo, Quantum Break hepsi bilgisayarda oynanabilir. Kendi tercihim bu yönde benim. Resmen sağa sola ateş etmişsiniz, sakin olun biraz.
Maddi gelire bağlı olduğunu düşünüyorum. Xbox Game Pass sistemi ayda 30 ₺.Çok maddiyat ayırmayacaksan Xbox One S öneririm. Exclusive oyunların hayat memat meselesi olduğunu düşünmüyorum.
Konsol oyunları 60 € olduğundan 300 ₺ civarına geliyor. Dijitalde bu 250 ₺ olsa diyelim. Pahalı yani Sony Game pass gibi bir servis yapmadığı sürece ucuza oyun bulman çok zor.
Xbox One S almak daha mantıklı geliyor ama sizlerin de düşüncelerini almak isterim.