Xbox One S mi? PlayStation 4 Slim mi?

Ben de açıklama yapacaktım fakat sizin mesajınızdan sonra gerek kalmadı, katılıyorum size.

Çok hayırlı olsun hocam. Hiç sanmıyorum ama umarım pişman olmazsın. 4 5 sene temiz götürür bu makine seni

O an dalgınlığıma gelmiş ve fiyatın 1899 TL olduğunu unutup 2700 TL olarak hesap yapmışım. 1899 TL'ye tabiki alınır. Çünkü sadece 4K değil grafikler ve FPS artışı oluyor. Biraz da yaşım 13 olduğu için yetişkinler gibi değiliz. Ucuzu bulmaya çalışıyoruz. O an dalgınlığıma gelmiş ve sizde bana biraz yüklendiniz. Ama neyse benden büyüksünüz konuyu uzatmayalım. Hatalarım olmuşsa özür dilerim. Arkadaşımıza da hayırlı olsun.

4K tv varsa kesinlikle Xbox One X 1899 TL'ye alınabilir.
4K TV olmadıktan sonra Xbox One X'e ne gerek. One S al daha mantıklı.

Öncelikle kendin atarlı bir şekilde 4K TV olmadan ne gerek tarzında yorumlar yapmışsın, sonra 1899 TL'ye alınır demişsin. Sonra da unutmuşum, 2700'e sandım ben ondan öyle dedim diyorsun. Şaka mısın nesin arkadaşım, hiç yazmasan daha iyi.

"4K TV yoksa One X'e ne gerek var" cümlesinden bahsediyorum. O cümle diğer cümlemden sonra yazılmış bir cümle. Lütfen tam mantıklı yorum yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…