Xbox One S nasıl bir PC ile takas edilebilir?

Efecn1q

Femtopat
Daha fazla  
Elimde Xbox One S 2 kol 1TB var. PC ile takas etmek istiyorum. Edilmez demeye gelmeyin en basitinden RDR2 vs. oynayamıyorum İngilizcem kötü PC tarafında yama seçeneğim olacak. Nasıl bir sistemle takas edilebilir 1050 Ti sistemler edilebilir mi?

Elimde Xbox One S 2 kol 1TB var. PC ile takas etmek istiyorum. Edilmez demeye gelmeyin en basitinden RDR2 vs. oynayamıyorum İngilizcem kötü PC tarafında yama seçeneğim olacak. Nasıl bir sistemle takas edilebilir 1050 Ti sistemler edilebilir mi?
Öncelikle 1050Tİ ile takas etmeni önermem rdr2'de oynayamazsın kalan çoğu AAA oyunlarıda oynayamazsın sahibindende RTX 2060'lı sistem satanlar var incelemen için bir ilan'ı bırakıyorum arkadaş hem takas'a açıkmış hemde hediye oyunlar veriyormuş üstüne biraz para isteyebilir tabi çünkü one s'in sıfırı 9 bin

Tam olarak Xbox One S bedeline mi yoksa üstüne para koyacak mısınız az da olsa. Tam bedeline ise muhtemelen 1050 Ti ve RX 470 gibi kartlara denk gelir. O cihazla takas isteyen çok zor bulunur bu arada satmayı düşünmiyor musunuz?

Tam olarak Xbox One S bedeline mi yoksa üstüne para koyacak mısınız az da olsa. Tam bedeline ise muhtemelen 1050 Ti ve RX 470 gibi kartlara denk gelir. O cihazla takas isteyen çok zor bulunur bu arada satmayı düşünmiyor musunuz?

Düşünüyorum tabii ki. RX580 i5 3350P 16 GB takas geldi işlemci eski işlemci yükseltip yoluma devam edemez miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı