yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #1 Alamak istiyorum ama her yerde teshir ürünler var ya da tekrar gelir mi sıfırlar? 1 yıldır bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2023
Alamak istiyorum ama her yerde teshir ürünler var ya da tekrar gelir mi sıfırlar? 1 yıldır bekliyorum.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 15 Nisan 2023 #2 yusuamafyok dedi: Alamak istiyorum ama her yerde teshir ürünler var ya da tekrar gelir mi sıfırlar? 1 yıldır bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşhir ürünü alabilirsin bence. Mağazada duran ürünler sonuçta. Ama dikkat et güvenli bir yerden al. İçinden hıyar çıkmasın.
yusuamafyok dedi: Alamak istiyorum ama her yerde teshir ürünler var ya da tekrar gelir mi sıfırlar? 1 yıldır bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşhir ürünü alabilirsin bence. Mağazada duran ürünler sonuçta. Ama dikkat et güvenli bir yerden al. İçinden hıyar çıkmasın.
yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #3 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Teşhir ürünü alabilirsin bence. Mağazada duran ürünler sonuçta. Ama dikkat et güvenli bir yerden al. İçinden hıyar çıkmasın. Genişletmek için tıkla... Yok ya alamam teshir urunu.
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Teşhir ürünü alabilirsin bence. Mağazada duran ürünler sonuçta. Ama dikkat et güvenli bir yerden al. İçinden hıyar çıkmasın. Genişletmek için tıkla... Yok ya alamam teshir urunu.