Xbox One S nereden alınır?

Seneler önce piyasaya çıkması biten bir cihaz. Sıfır bulabilmek için çok şanslı olmanız lazım. Neden One S istiyorsunuz? En yakın bütçede Series S de düşünülebilir.

Bende One S var memnun değilim açıkçası, gittim 1 yıllık Game Pass Ultimate aldım ama pişman oldum. Doğru düzgün iki kişilik oyun yok, PS3 alacağım bunu satıp. Size de tavsiyem PS4 almanız olurdu sanırım çünkü daha iyi exclusive oyunları olduğuna kanaat getirdim. Artık yeni nesil oyunlar iki konsol içinde çıkmayacak zaten muhtemelen. Diyorsanız ki ben sadece canım sıkıldıkça açar 1 saat oynar kapatırım, oyun için de fazla bütçem yok, o zaman mantıklı olur.

Bende One S var memnun değilim açıkçası, gittim 1 yıllık Game Pass Ultimate aldım ama pişman oldum. Doğru düzgün iki kişilik oyun yok, PS3 alacağım bunu satıp. Size de tavsiyem PS4 almanız olurdu sanırım çünkü daha iyi exclusive oyunları olduğuna kanaat getirdim. Artık yeni nesil oyunlar iki konsol içinde çıkmayacak zaten muhtemelen. Diyorsanız ki ben sadece canım sıkıldıkça açar 1 saat oynar kapatırım, oyun için de fazla bütçem yok, o zaman mantıklı olur.

Onu satıp PS3 almak yapacağınız en kötü şey olabilir PS3'te sadece Uncharted TLOU dışında özel oyun yok ve bunlarda 20 FPS çalışıyor 720p de Xbox One S'yi 5000 civarına satıp 8000 TL'ye 2. el Series S alabilirsiniz.

Onu satıp PS3 almak yapacağınız en kötü şey olabilir PS3'te sadece Uncharted TLOU dışında özel oyun yok ve bunlarda 20 FPS çalışıyor 720p de Xbox One S'yi 5000 civarına satıp 8000 TL'ye 2. el Series S alabilirsiniz.

Daha önce PS3 - PS4 - XBOX ONE kullandım ve dediğim gibi ONE S kullanıyorum şu anda. PS3'ü exclusive oyun için almayacağım zaten, splitscreen oyunlar için alacağım. Yaklaşık 300 civarı iki kişi tek ekrandan oynayabileceğiniz oyun mevcut. Onu geçtim PS3 exclusive yok dediniz ama Uncharted ve TLOU (30 fps akıcı şekilde oynanıyor bu arada. Tabi ki bilgisayar akıcılığında değil ama iş görüyor.) dışında İnfamous - Little Big Planet - Resistance - Killzone - Ratchet Clank - God Of War - Gran Turismo gibi bir çok oyun serisi var. Ayrıca bunlar haricinde sadece konsoldan oynayabileceğiniz oyunlar mevcut google amca ile görüşebilirsiniz o konuda da. One S 5000'e gidiyorsa eğer şu anda verebilirim bu arada. Bu saatten sonra yeni nesil konsol almam muhtemelen zaten.

Daha önce PS3 - PS4 - Xbox One kullandım ve dediğim gibi One S kullanıyorum şu anda. PS3'ü exclusive oyun için almayacağım zaten, splitscreen oyunlar için alacağım. Yaklaşık 300 civarı iki kişi tek ekrandan oynayabileceğiniz oyun mevcut. Onu geçtim PS3 exclusive yok dediniz ama Uncharted ve TLOU (30 FPS akıcı şekilde oynanıyor bu arada. Tabii ki bilgisayar akıcılığında değil ama iş görüyor.) Dışında İnfamous - Little Big Planet - Resistance - Killzone - Ratchet Clank - God of War - Gran Turismo gibi birçok oyun serisi var. Ayrıca bunlar haricinde sadece konsoldan oynayabileceğiniz oyunlar mevcut Google amca ile görüşebilirsiniz o konuda da. One S 5000'e gidiyorsa eğer şu anda verebilirim bu arada. Bu saatten sonra yeni nesil konsol almam muhtemelen zaten.

İyi hocan 720p 25 FPS oynamak istiyorsanız alın zaten dediğiniz özel oyunlardan GoW TLOU Uncharted dışında güzel oyun yok bence Xbox 360 alın daha ucuz ve daha performanslı.

İyi hocan 720p 25 FPS oynamak istiyorsanız alın zaten dediğiniz özel oyunlardan GoW TLOU Uncharted dışında güzel oyun yok bence Xbox 360 alın daha ucuz ve daha performanslı.

:D?
Size göre güzel olmaması saydığım oyunların kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca yardım isteyen ben değilim zaten dediğim gibi söylediğim cihazların hepsini kullandım, bana uygun olanın bu olduğuna karar verdim. Siz bence bir PS3 oyun listesine göz atın isterseniz yaklaşık olarak 2000'den fazla oyundan 3 tane beğendiyseniz bir şey diyemeyeceğim. Konu farklı yere sapıyor ondan dolayı tekrardan cevap yazmayacağım.

Konu sahibi içinde söyleyeceğim şey ben olsam One S almam, şu anda elimde var ve kullanıyorum ona dayanarak söylüyorum bunu. Sıfır almak zaten hata olur şu anda.

:D?
Size göre güzel olmaması saydığım oyunların kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca yardım isteyen ben değilim zaten dediğim gibi söylediğim cihazların hepsini kullandım, bana uygun olanın bu olduğuna karar verdim. Siz bence bir PS3 oyun listesine göz atın isterseniz yaklaşık olarak 2000'den fazla oyundan 3 tane beğendiyseniz bir şey diyemeyeceğim. Konu farklı yere sapıyor ondan dolayı tekrardan cevap yazmayacağım.

Konu sahibi içinde söyleyeceğim şey ben olsam One S almam, şu anda elimde var ve kullanıyorum ona dayanarak söylüyorum bunu. Sıfır almak zaten hata olur şu anda.

Hocam bende PS3 almak istiyorum ama hayatımda neredeyse hiç 720p oyun oynamadığım için çok kötü geliyor bu yüzden metro serisi kütüphanede boş boş bekliyor sizin gözünüz 720p oyunu hoş gçrüyorsa bir şey diyemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı