Xbox One S nereden alınır?

Hocam bende PS3 almak istiyorum ama hayatımda neredeyse hiç 720p oyun oynamadığım için çok kötü geliyor bu yüzden metro serisi kütüphanede boş boş bekliyor sizin gözünüz 720p oyunu hoş gçrüyorsa bir şey diyemem.

Benim için amaç görüntüden ziyade ne kadar eğlendiğim. 720p günümüz için düşük bir çözünürlük evet ama ona göre bir televizyon ile beraber kullanıldığı zaman hala tat veriyor.

Ben arkadaşın evinde denedim televizyon 32 inç boyutlarında monitorlerden bir tık büyük ve yakından oynadık görtüntü 720p ama ben onu 480p görüyorum o kadar çamurki.

Benim için amaç görüntüden ziyade ne kadar eğlendiğim. 720p günümüz için düşük bir çözünürlük evet ama ona göre bir televizyon ile beraber kullanıldığı zaman hala tat veriyor.

8. Nesil konsol alacaksan ve ucuz değilse Xbox'tan kaçacaksın dostum. Game Pass muhabettlerine girerim diyorsan Series S al. Game Pass güncel oyun oynayacağım diyipte haritası yere indikten 30 saniye sonra yüklenen Call of Duty oynayacağına TLOU, Spider-Man, Uncharted, Detroit, God of War ve daha nice mükemmel exc oyunlar oynarsınız PS4 ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı