M Muratilkrrr Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Herkese merhaba, bir Xbox One S sahibiyim onu televizyona bağladım iyi güzel çalışıyor. Bir GTA 5 gireyim dedim o yüklenme ekranını herkes bilir o oluyor tam ekran açılacakken siyah ekran verip giriş bölümüne atıyor. Rica ederim bilgisi olmayanlar yazmasın. Dijital oyun Game Pass falan değil. Güncelleme: Bütün oyunlarda böyle oluyor. Son düzenleme: 5 Ağustos 2024
Herkese merhaba, bir Xbox One S sahibiyim onu televizyona bağladım iyi güzel çalışıyor. Bir GTA 5 gireyim dedim o yüklenme ekranını herkes bilir o oluyor tam ekran açılacakken siyah ekran verip giriş bölümüne atıyor. Rica ederim bilgisi olmayanlar yazmasın. Dijital oyun Game Pass falan değil. Güncelleme: Bütün oyunlarda böyle oluyor.
Kaos1212 Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 5 Ağustos 2024 #2 Güncellemeler tammı hocam tamsa sistemi geri yüklemenizi yani sıfırlamanızı tavsiye ederim.
M Muratilkrrr Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 Kaos1212 dedi: Güncellemeler tammı hocam tamsa sistemi geri yüklemenizi yani sıfırlamanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Güncellemeler tam daha dün aldım cihazı.
Kaos1212 dedi: Güncellemeler tammı hocam tamsa sistemi geri yüklemenizi yani sıfırlamanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Güncellemeler tam daha dün aldım cihazı.
Kaos1212 Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 7 Ağustos 2024 #4 Muratilkrrr dedi: Güncellemeler tam daha dün aldım cihazı. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama yapmalısın.
Muratilkrrr dedi: Güncellemeler tam daha dün aldım cihazı. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama yapmalısın.