Huptrikko Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2025 #1 Merhaba, 25 MB gibi bir internete sahibim ama Xbox'ta oyun indirirken bir anda 5'e düşüyor, sonra 16 oluyor, bir anda yeniden 1 MB oluyor, sürekli değişiyor. Bunun bir çözümü var mı yoksa benden kaynaklı bir sorun mu?
Merhaba, 25 MB gibi bir internete sahibim ama Xbox'ta oyun indirirken bir anda 5'e düşüyor, sonra 16 oluyor, bir anda yeniden 1 MB oluyor, sürekli değişiyor. Bunun bir çözümü var mı yoksa benden kaynaklı bir sorun mu?
r4pid Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 356 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #2 Cihaz kablosuz olarak mı internete bağlı? Eğer öyleyse kablo ile bağlamayı dener misiniz hocam?
Huptrikko Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2025 #3 r4pid dedi: Cihaz kablosuz olarak mı internete bağlı? Eğer öyleyse kablo ile bağlamayı dener misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Ethernet kablom yok.
r4pid dedi: Cihaz kablosuz olarak mı internete bağlı? Eğer öyleyse kablo ile bağlamayı dener misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Ethernet kablom yok.
zAsutay Femtopat Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #4 Huptrikko dedi: Ethernet kablom yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ethernet kablosuyla çok daha hızlı indirirsiniz.
Huptrikko dedi: Ethernet kablom yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ethernet kablosuyla çok daha hızlı indirirsiniz.
Huptrikko Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2025 #5 zAsutay dedi: Hocam Ethernet kablosuyla çok daha hızlı indirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Elimde yok hocam maalesef.
zAsutay dedi: Hocam Ethernet kablosuyla çok daha hızlı indirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Elimde yok hocam maalesef.
zAsutay Femtopat Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #6 Huptrikko dedi: Elimde yok hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemeyi denediniz mi?
Huptrikko dedi: Elimde yok hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemeyi denediniz mi?
beratinhoo Picopat Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #7 Huptrikko dedi: Elimde yok hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... Alınız hocam daha hızlı iner tam verimi alabilirsiniz diye biliyorum.
Huptrikko dedi: Elimde yok hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... Alınız hocam daha hızlı iner tam verimi alabilirsiniz diye biliyorum.
Huptrikko Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2025 #8 zAsutay dedi: Modemi resetlemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim deneyeyim beratinhoo dedi: Alınız hocam daha hızlı iner tam verimi alabilirsiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... çok pahalı mı ucuz diye biliyorum ama belki fiyatları artmıştır
zAsutay dedi: Modemi resetlemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim deneyeyim beratinhoo dedi: Alınız hocam daha hızlı iner tam verimi alabilirsiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... çok pahalı mı ucuz diye biliyorum ama belki fiyatları artmıştır
r4pid Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 356 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #9 Huptrikko dedi: Hayır denemedim deneyeyim Çok pahalı mı ucuz diye biliyorum ama belki fiyatları artmıştır. Genişletmek için tıkla... Hayır, pahalı bir şey değil. Alırken CAT6 veya CAT7 almayı unutmayın. CAT6 aşağısı artık eskide kalıyor.
Huptrikko dedi: Hayır denemedim deneyeyim Çok pahalı mı ucuz diye biliyorum ama belki fiyatları artmıştır. Genişletmek için tıkla... Hayır, pahalı bir şey değil. Alırken CAT6 veya CAT7 almayı unutmayın. CAT6 aşağısı artık eskide kalıyor.
zAsutay Femtopat Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #10 Huptrikko dedi: Hayır denemedim deneyeyim çok pahalı mı ucuz diye biliyorum ama belki fiyatları artmıştır Genişletmek için tıkla... Benim xbox modeme yakın olduğu için modemin kutusunda olan ethernet kablosunu kullanıyorum.İsterseniz sizde bir modemin kutusuna bakın.
Huptrikko dedi: Hayır denemedim deneyeyim çok pahalı mı ucuz diye biliyorum ama belki fiyatları artmıştır Genişletmek için tıkla... Benim xbox modeme yakın olduğu için modemin kutusunda olan ethernet kablosunu kullanıyorum.İsterseniz sizde bir modemin kutusuna bakın.