V VolkiColt Decapat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 63 20 Nisan 2020 #1 Geçen günlerde Xbox One S satın aldım biyerlerde duyduğuma göre Microsoft series X oyunlarını One X'e de çıkaracakmış One S'e de çıkacak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2020
Geçen günlerde Xbox One S satın aldım biyerlerde duyduğuma göre Microsoft series X oyunlarını One X'e de çıkaracakmış One S'e de çıkacak mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2020 #2 One S konsola oyun desteği devam eder ama One X bile yeni nesil kalitesinde oyun oynatamaz.
Maestro. Kilopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 426 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çevirmen 20 Nisan 2020 #3 Series X'e çıkan oyunlar bir süre One'a çıkar ama bir yerden sonra özellikleri bakımından yetersiz geleceği için gelmeyebilir. Ama yeni konsolun geriye uyumluluk modu olacakmış, yani Xbox One oyunlarını oynatacak.
Series X'e çıkan oyunlar bir süre One'a çıkar ama bir yerden sonra özellikleri bakımından yetersiz geleceği için gelmeyebilir. Ama yeni konsolun geriye uyumluluk modu olacakmış, yani Xbox One oyunlarını oynatacak.
V VolkiColt Decapat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 63 29 Nisan 2020 #4 Anladım teşekkürler cevaplarınız için.
D degerarda Decapat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 74 6 Mayıs 2020 #5 VolkiColt dedi: Geçen günlerde Xbox One S satın aldım biyerlerde duyduğuma göre Microsoft series X oyunlarını One X'e de çıkaracakmış One S'e de çıkacak mı? Genişletmek için tıkla... Zaten X ve S'e aynı oyunlar geleceği sözü verildi. X'e gelse S'e de gelir dostum
VolkiColt dedi: Geçen günlerde Xbox One S satın aldım biyerlerde duyduğuma göre Microsoft series X oyunlarını One X'e de çıkaracakmış One S'e de çıkacak mı? Genişletmek için tıkla... Zaten X ve S'e aynı oyunlar geleceği sözü verildi. X'e gelse S'e de gelir dostum