Xbox One S sinyal yok

knight1929

Centipat
Hocam akşam oyun oynadım kapattım bir hiçbir sıkıntı yoktu. Sabah açtım sinyal yok uyarısı veriyor. Çözünürlük sıfırlaması yaptım yine bir şey olmadı yardımcı olur musunuz? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun görüntü aygıtı ile alakalı gibi duruyor. TV mi kullanıyorsunuz yoksa monitör mü? Series S'te bende aynı sorunu birkaç ay önce yaşamıştım hatta konusunu da açmıştım.

Normalde monitör de kullanıyorum sorun monitörde mi diye TV'de de denedim aynı sorun devam ediyordu.
Hocam ne hikmetse benim yaşadıklarım aynıydı hatta bakın konusuda var bende aynılarını yaşamıştım. Xbox Series S görüntü gelmiyor
Ben monitörde görüntü alamazken Tv'de birkaç ayarı kurcaladığım için görüntü alamamıştım. Sizde durum farklı gibi. Farklı HDMI kablo ile dener misiniz?

Hocam ne hikmetse benim yaşadıklarım aynıydı hatta bakın konusuda var bende aynılarını yaşamıştım. Xbox Series S görüntü gelmiyor
Ben monitörde görüntü alamazken TV'de birkaç ayarı kurcaladığım için görüntü alamamıştım. Sizde durum farklı gibi. Farklı HDMI kablo ile dener misiniz?

Konuyu okudum, hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Monitör ayarlarını yapmayı deneyeceğim. TV de ne yapabilirim bilmiyorum. Farklı kabloda denedim olmuyor

Ben monitörde görüntü alamazken TV'de birkaç ayarı kurcaladığım için görüntü alamamıştım. Sizde durum farklı gibi. Farklı HDMI kablo ile dener misiniz?

Hocam siz sorunu nasıl çözdünüz?

Şu an TV de açıldı görüntü kalitesini 1080'e alıyorum sinyal yok uyarısı veriyor ne yapmalıyım.

Son düzenleme:
Konuyu okudum, hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Monitör ayarlarını yapmayı deneyeceğim. TV de ne yapabilirim bilmiyorum. Farklı kabloda denedim olmuyor

Hocam siz sorunu nasıl çözdünüz?

Şu an TV de açıldı görüntü kalitesini 1080'e alıyorum sinyal yok uyarısı veriyor ne yapmalıyım.
Hocam ben Tv'de bozduğumda çözünürlüğü 1440p yapmıştım veya hz'i 120 tam hatırlamıyorum. Sizde bir bakın kurcalamış olabilirsiniz. İsterseniz telefondan Xbox uygulamasına girip Xbox ekranını telefona yansıtın ordan görüntü ayarlarına bakın.

Hocam ben TV'de bozduğumda çözünürlüğü 1440p yapmıştım veya Hz'i 120 tam hatırlamıyorum. Sizde bir bakın kurcalamış olabilirsiniz. İsterseniz telefondan Xbox uygulamasına girip Xbox ekranını telefona yansıtın oradan görüntü ayarlarına bakın.

Telefona ekranı yansıtıp çözünürlüğü değiştirdim ancak yine işe yaramadı.(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı