oblivist Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #1 Merhaba Xbox One S üzerinden Twitch de canli yayin açtım fakat oyunun sesi olsun benim sesim olsun yayina ses kesik kesik geliyor hece hece. Ama donma vb bir sorun yok sadece ses. Bunun nedeni nedir?
Merhaba Xbox One S üzerinden Twitch de canli yayin açtım fakat oyunun sesi olsun benim sesim olsun yayina ses kesik kesik geliyor hece hece. Ama donma vb bir sorun yok sadece ses. Bunun nedeni nedir?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #2 Arkada herhangi bir oyun veya güncelleme var mı? Bazen Xbox o konuda kafayi yiyor, bende de aynı. Artı 0 Eksi
KS KS oblivist Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #3 cumali_032 dedi: Arkada herhangi bir oyun veya güncelleme var mı? Bazen Xbox o konuda kafayi yiyor, bende de aynı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam halletim teşekkürler bir de şey soracaktım Xbox konsolu üzerinden video çekerken. Neden mikrofon sesi gelmiyor acaba. Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Arkada herhangi bir oyun veya güncelleme var mı? Bazen Xbox o konuda kafayi yiyor, bende de aynı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam halletim teşekkürler bir de şey soracaktım Xbox konsolu üzerinden video çekerken. Neden mikrofon sesi gelmiyor acaba.