YGder Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 5 Aralık 2020 #1 Xbox One S cihazımın fanından uğultu geliyor. Bu durum normal mi yoksa garantiye mi göndermeliyim?
Xbox One S cihazımın fanından uğultu geliyor. Bu durum normal mi yoksa garantiye mi göndermeliyim?
hknbrspzr Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 636 Çözümler 5 5 Aralık 2020 #2 Normal diye biliyorum.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 5 Aralık 2020 #3 8. jenerasyon konsollar 7 senelik olduğu için günümüz oyunlarında zorlanıyorlar. Normal diye düşünüyorum.
8. jenerasyon konsollar 7 senelik olduğu için günümüz oyunlarında zorlanıyorlar. Normal diye düşünüyorum.
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 5 Aralık 2020 #4 Normaldir.
Bettlejuice Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #5 normal gayet bende de oluyor sıklıkla
YGder Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 8 Aralık 2020 #6 Oturduğum yer ile konsol arasında yaklaşık 1.5m var fakat fan sesi rahatlıkla duyulabiliyor oyunlara girdiğimde oyun sesi fan sesini bastırıyor.
Oturduğum yer ile konsol arasında yaklaşık 1.5m var fakat fan sesi rahatlıkla duyulabiliyor oyunlara girdiğimde oyun sesi fan sesini bastırıyor.
Bettlejuice Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #7 YGder dedi: Oturduğum yer ile konsol arasında yaklaşık 1.5m var fakat fan sesi rahatlıkla duyulabiliyor oyunlara girdiğimde oyun sesi fan sesini bastırıyor. Genişletmek için tıkla... Sürekli mi duyuyorsun bu fan sesini? Kesilmiyor mu belli bir süre sonra çünkü benimki kesiliyor.
YGder dedi: Oturduğum yer ile konsol arasında yaklaşık 1.5m var fakat fan sesi rahatlıkla duyulabiliyor oyunlara girdiğimde oyun sesi fan sesini bastırıyor. Genişletmek için tıkla... Sürekli mi duyuyorsun bu fan sesini? Kesilmiyor mu belli bir süre sonra çünkü benimki kesiliyor.
YGder Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 9 Aralık 2020 #8 Bettlejuice dedi: Sürekli mi duyuyorsun bu fan sesini? Kesilmiyor mu belli bir süre sonra çünkü benimki kesiliyor. Genişletmek için tıkla... Sürekli duyuyorum.
Bettlejuice dedi: Sürekli mi duyuyorsun bu fan sesini? Kesilmiyor mu belli bir süre sonra çünkü benimki kesiliyor. Genişletmek için tıkla... Sürekli duyuyorum.
K K.Oze Decapat Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 24 Çözümler 1 9 Aralık 2020 #9 One S de bu problem (problemde sayılmaz gerçi) cihazların %80'nin de mevcut, oyuna herhangi bir etkisi yok. Takmayın kafanıza.
One S de bu problem (problemde sayılmaz gerçi) cihazların %80'nin de mevcut, oyuna herhangi bir etkisi yok. Takmayın kafanıza.
.Neo. Kilopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 559 Çözümler 6 16 Aralık 2020 #10 YGder dedi: Sürekli duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Video atma şansın var mı acaba? Bende de fandan cırcır böceği sesi geliyor. K.Oze dedi: One S de bu problem (problemde sayılmaz gerçi) cihazların %80'nin de mevcut, oyuna herhangi bir etkisi yok. Takmayın kafanıza. Genişletmek için tıkla... Kafaya takılmayacak gibi değil ki hocam, cidden rahatsız edici. Son düzenleme: 16 Aralık 2020
YGder dedi: Sürekli duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Video atma şansın var mı acaba? Bende de fandan cırcır böceği sesi geliyor. K.Oze dedi: One S de bu problem (problemde sayılmaz gerçi) cihazların %80'nin de mevcut, oyuna herhangi bir etkisi yok. Takmayın kafanıza. Genişletmek için tıkla... Kafaya takılmayacak gibi değil ki hocam, cidden rahatsız edici.