Bohslmsama Femtopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #11 One S gördüğüm en sessiz konsol. Garantisi varsa garantiye göndermenizi tavsiye ederim.
YGder Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #12 .Neo. dedi: Video atma şansın var mı acaba? Bende de fandan cırcır böceği sesi geliyor. Kafaya takılmayacak gibi değil ki hocam, cidden rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Evet cırcır böceğine benzeyen bir ses geliyor 1 ay daha kullanıp garantiye vermeyi düşünüyorum. Bohslmsama dedi: One S gördüğüm en sessiz konsol. Garantisi varsa garantiye göndermenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yeni eve taşındım evde internet yok o yüzden internet bağlanana kadar kullanıp garantiye vermeyi düşünüyorum.
.Neo. dedi: Video atma şansın var mı acaba? Bende de fandan cırcır böceği sesi geliyor. Kafaya takılmayacak gibi değil ki hocam, cidden rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Evet cırcır böceğine benzeyen bir ses geliyor 1 ay daha kullanıp garantiye vermeyi düşünüyorum. Bohslmsama dedi: One S gördüğüm en sessiz konsol. Garantisi varsa garantiye göndermenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yeni eve taşındım evde internet yok o yüzden internet bağlanana kadar kullanıp garantiye vermeyi düşünüyorum.