oyunkopat26 Femtopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #1 Merhaba, Xbox One S ve Nintendo Switch sahibiyim ve yanına bir de PS4 almak istiyorum. Sizce mantıklı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021
Merhaba, Xbox One S ve Nintendo Switch sahibiyim ve yanına bir de PS4 almak istiyorum. Sizce mantıklı olur mu?
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.438 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 19 Aralık 2021 #2 Bence gerek yok. Ben Xbox'ı PlayStation'dan daha iyi buluyorum. Onun yerine cihazlarınıza oyunlar alın derim.
Bence gerek yok. Ben Xbox'ı PlayStation'dan daha iyi buluyorum. Onun yerine cihazlarınıza oyunlar alın derim.
oyunkopat26 Femtopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #3 Xeonayp dedi: Bence gerek yok. Ben Xbox'ı PlayStation'dan daha iyi buluyorum. Onun yerine cihazlarınıza oyunlar alın derim. Genişletmek için tıkla... Aslında Düşününce banada öyle grldi sanırım paramın cebimde kalmasını tercih edeceğim.
Xeonayp dedi: Bence gerek yok. Ben Xbox'ı PlayStation'dan daha iyi buluyorum. Onun yerine cihazlarınıza oyunlar alın derim. Genişletmek için tıkla... Aslında Düşününce banada öyle grldi sanırım paramın cebimde kalmasını tercih edeceğim.