Xbox One S vs PC

One S fiyatına ne toplayacaksınız ki? 1030 kart alsan one s yine daha iyi performans verir. He, çıkabiliyorsanız series s alın mutlaka, özellikle one s'e 2.elde çekilen fiyatlar asla verilmez. 3 ay önce tek kolla 2000'e sattım, insanlar 5.el üründen bile kar etme derdinde.

Hem Xbox hem monitör dahil en fazla bütçem 7-9K
Okul ödevler spor derken akşam ettim kusura bakmayın hocam.
Bütçeniz Series S ve monitör için yeterli, tavsiyem Series S almanızdır. One S 2016 yılında çıkmıştı sanırsam, Series S ise dahaca 2 sene önce 2020'de çıktı yani ömrü kesinlikle daha uzun olur.

Kararımı değiştirdim. Arkadaşımla konuştum ve lise stajda bilgisayara ihtiyacımın olduğunu söyledi. 10K bütçeye güzel bir şey önerme imkanınız var mı ?

Kararımı değiştirdim. Arkadaşımla konuştum ve lise stajda bilgisayara ihtiyacımın olduğunu söyledi. 10K bütçeye güzel bir şey önerme imkanınız var mı?
Monitör dahilse i3 10105F ve RX6400 yapılabilir, monitör dahil değilse i3 12100F ve RX 6500 XT yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…