Xbox One S vs. PS4

Yer
Bremen
Daha fazla  
Meslek
NCR Trooper
Arkadaşlar, bir türlü karar veremedim. PlayStation'da God of War, Last of Us, Uncharted, Ghost's of Tushima gibi harika exclusive oyunlar var ama oyunlar pahalı,
Xbox'da ise exclusive olarak tek sevdiğim Forza Horizon 4 var ve oyunlarda PS4'de olduğu gibi pahalı. Ama Xbox tarafında Game Pass gibi büyük bir avantaj var.
Bilgisayarım iyi değil o yüzden konsol alıyorum bunu göz önünde bulundurun.
Cidden karar veremiyorum siz olsanız ne alırdınız?

Arkadaşlar, bir türlü karar veremedim. PlayStation'da God of War, Last of Us, Uncharted, Ghost's of tushima gibi harika exclusive oyunlar var ama oyunlar pahalı,
Xbox'da ise exclusive olarak tek sevdiğim Forza Horizon 4 var ve oyunlarda PS4'de olduğu gibi pahalı. Ama Xbox tarafında Game Pass gibi büyük bir avantaj var.

Xbox One S

Arkadaşlar, bir türlü karar veremedim. PlayStation'da God of War, Last of Us, Uncharted, Ghost's of Tushima gibi harika exclusive oyunlar var ama oyunlar pahalı,
Xbox alırdım eğer oyuna verecek paranız yoksa.

Bütçeniz varsa fazla çıkmadan Xbox Series S de düşünebilirsiniz.

Normalde PS tavsiye ederdim ancak bence XBOX alın. Elinizde iyi bir pc yoksa Xbox ve gamepass alıp deneyimleyemediğiniz AAA oyunları oynayabilirsiniz. Eğer ara sıra indirimde oyun alabilirim derseniz de PS.

Arkadaşlar baktımda PS4'ler Xbox One S'den daha pahalı.

Neyse arkadaşlar benim gönlüm zaten Xbox'dan yanaydı büyük ihtimal XBOX alırım.
XSS almanızı şiddetle tavsiye ederim. Bütçenizi neredeyse iki katına çıkarmanızı gerektirecek olsa da çok mantıklı olacaktır. Gerekirse 4-5 ay geç alıp XSS almaya çalışın bence. Aradaki farka değecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı