Xbox One S vs PS4

422470

Hectopat
Xbox One X ve One S ve PS4 arasında kaldım 2. el alacağım. Elimde bilgisayar var orta seviye. Ryzen 3 3200G 16 GB RAM.
PS'nin exclusive oyunlarını seviyorum ama PS4'te ısınma sorununa dair bir sürü şey duydum. Konsolu aldığımda uzun süre kullanacağım bir daha değiştirme imkanım olmaz. Elimdeki PC ile Xbox oyunları oynayayım yanında da PS'nin exclusive oyunlarınımı oynasam? Yoksa PC ve Xbox'u beraber mi kullansam?
Cevabınız Xbox ise One S mi? One X mi?
PS ise Slim mi? Pro mu?

Kesinlikle Xbox One S al geç dostum. PS4 alacaksan oyunlara para harmaya bütçen olması lazım. Xbox da Game Pass Ultimate alıyorsan 370 tane oyun var ve çoğu yüksek kaliteli oyunlar. APU sisteminle zaten AAA oyunları oynayamazsın. Tavsiyem bütçe varsa hem Xbox One S hem de PS4 Slim alman olur. Bütçe yoksa Xbox al.

İkisini birden alamam ama Xbox One S almayı düşünüyorum ya da uygun bir Xbox One X bulursam onu alırım. PC de de CS:GO tarzı oyunları oynarım.

İkisini birden alamam ama Xbox One S almayı düşünüyorum ya da uygun bir Xbox One X bulursam onu alırım. PC de de CS:GO tarzı oyunları oynarım.

En güzeli bütçe varsa One X de alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…