Xbox One S vs PS4

Tiripıl Ey

Decapat
Elimdeki dizüstü bilgisayarı satıp iyi bir monitör artı konsol almayı düşünüyorum. Ama konsol konusunda kararsızım PS4 mü Xbox One S mi diye düşünüyorum. Gamepass PS Plus'tan daha çekici geliyor. Ve de monitor önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepass ile PSN Plus aynı şey değil onu baştan söyleyeyim. PSN Plus ve Gold aynı işi görüyor.

PS4'te olan exculisive oyunlar ilgini çekmiyorsa Xbox One S kesinlikle daha mantıklı ama bu konsollara artık çok para verilmemesi taraftarıyım çünkü yeni konsollar çıkacak senenin sonunda.

Exclusive oyunlar ilgini çekiyorsa, beklerim ve bütçe sorun olmaz dersen PS5 beklenebilir çünkü geriye uyumluluğun iyi olacağı söyleniyor.

Ps4 exclusive oyunlarını istiyorsan ps4 almanı öneririm. Xbox Game Pass ile uygun fiyata oyun oynamak istiyorsan Xbox. İkisini de istiyosan geçmiş olsun.

One X kullanıcısıyım gayet memnunum. Exclusive oyun takıntınız yoksa Xbox tavsiye ederim. Ancak PS Exclusive oyunlarına ilginiz varsa PS5'i bekleyin. Geriye dönük uyumluluğu olacak.

Ben şahsen ps3'e bir baktım ikisindende iyi geldi ama ps4 2.el de güzel.Ps4 için sene sonu daha mantıklı geliyor.Bir de bütçe olarak çok fazla olmasa max 2500 bandında olmasını düşünüyorum.

Ama gamepass deki oyunlar geçici ve ben oyunları yavaş bitiren birisiyim

Ben şahsen ps3'e bir baktım ikisindende iyi geldi ama ps4 2.el de güzel.Ps4 için sene sonu daha mantıklı geliyor.Bir de bütçe olarak çok fazla olmasa max 2500 bandında olmasını düşünüyorum.
PS3 şuan alınmaz. Bütçeniz çok düşük ve oyun oynamak istiyorsanız alınır anca. Yoksa bir tık üstüne ikinci el Xbox One bulunuyor.

Ben de çok kararsız kaldım. Sıfır xbox one s fiyatına ikinci el ps4 satılıyor. Şu exculive oyunlar olmasa direk xbox one s alırdım. Sony exculive tarafında çok başarılı insanın aklını çeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…