Xbox One S vs Series S

berkankocabas

Decapat
Daha fazla  
Xbox One X ya da Xbox Series S almayı düşünüyorum. Xbox One X biraz daha ucuz. Aralarında çok bir fark var mı? Series S almaya değer mi? Bilgisayarım var, ayrıca konsol alacağım. Ayrıca PS4 de seçeneklerim arasında.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 öldü artık. Güncellik açısından Series S alınabilir.

PC varsa PS4 tabii ki

Birçok kişi PC varken Xbox alınmaz PS alınır diyor bende diyorum ki Xbox oyunları PC de oynandığı gibi PS oyunları da oynanıyor hem artık PS4'e yeni oyunda gelmez gelmeyen 3-4 oyunda 1-2 seneye gelir fakat Xbox'un şöyle bir artısı var geriye uyumluluk özelliği sayesinde Xbox classicden, Xbox 360, Xbox One, Series S, X oyunlarına kadar destekleyen bütün oyunlar çalışıyor böylelikle PC de olmayan konsola özel çıkmış oyunları da oynayabilirsiniz örneğin RDR 1 gibi veya PC de Online'ı kapanan GTA 4 gibi bazı oyunların Online'ı hâlâ açık oyunları oynayabilirsiniz eski oyun seven biriyseniz dediklerimi gözden geçirin derim Xbox One X mi Xbox Series S mi sorusuna gelecek olursak One X'in adam akıllı tek artısı 4K oynatması diyebiliriz eğer 2K yetmez 4K istiyorum derseniz One X alın fakat kalan özelliklerde Series S daha iyi özellikle SSD, optimize oyunlar bu konuda kilit rol oynuyor tercih size kalmış benim tercihim Xbox Series S oldu hem eski oyunları hem de yeni oyunları rahatça oynayabiliyorum.

Xbox Series Sl.

Yada Xbox One X.

Bilgisayarım o kadar kaliteli değil PS4 içinde oyunlar çok pahalı geldi Xbox Series S almayı düşünüyorum PS3'ten sonra ilk konsol alışım çok arada kaldım.

Ayrıca PlayStation 4 ya da Xbox alırsam nereden ucuza alabilirim güvenilir bir şekilde.

Bir şey daha soracağım Xbox Series S alırsam Game Pass'teki her oyunu sorunsuz oynayabilir miyim?

Son düzenleme:

Öyleyse Xbox Series S al geç PlayStation 4 ve Xbox One X eski cihazlar artık yeni oyunda çıkmaz yakın zamanda fiyatta dediğin gibi bütçen kısıtlıysa PlayStation 4'e kolay kolay oyun alamazsın ben elimdeki Xbox Series S'i Trendyol'dan aldım ve evet her oyunu sorunsuz oynayabilirsiniz sağda solda dolaşan Xbox Series S oyun performansı kötü yorumlarına takılmayın her oyun özel olarak optimize ediliyor ben şu an Cyberpunk 2077'i bile mükemmel grafiklerde sabit 60 FPS oynayabiliyorum ses falanda çıkarmıyor PlayStation 4'ün bir de ses sıkıntısı var onu da düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…