Birçok kişi PC varken Xbox alınmaz PS alınır diyor bende diyorum ki Xbox oyunları PC de oynandığı gibi PS oyunları da oynanıyor hem artık PS4'e yeni oyunda gelmez gelmeyen 3-4 oyunda 1-2 seneye gelir fakat Xbox'un şöyle bir artısı var geriye uyumluluk özelliği sayesinde Xbox classicden, Xbox 360, Xbox One, Series S, X oyunlarına kadar destekleyen bütün oyunlar çalışıyor böylelikle PC de olmayan konsola özel çıkmış oyunları da oynayabilirsiniz örneğin RDR 1 gibi veya PC de Online'ı kapanan GTA 4 gibi bazı oyunların Online'ı hâlâ açık oyunları oynayabilirsiniz eski oyun seven biriyseniz dediklerimi gözden geçirin derim Xbox One X mi Xbox Series S mi sorusuna gelecek olursak One X'in adam akıllı tek artısı 4K oynatması diyebiliriz eğer 2K yetmez 4K istiyorum derseniz One X alın fakat kalan özelliklerde Series S daha iyi özellikle SSD, optimize oyunlar bu konuda kilit rol oynuyor tercih size kalmış benim tercihim Xbox Series S oldu hem eski oyunları hem de yeni oyunları rahatça oynayabiliyorum.