Xbox One S vs Xbox One X

Neden cihazı sıfırlamasına izin vermeyeyim? Test etmeden alabilir miyim?

Hocam adam oynuyor, sen test etmek istediğin zaman da diyor ki ben konsolu sıfırladım yani şunu femek istiyor, ya uğraşmak istemiyor ya da konsolda sıkıntı var, sen PC alacağım zmaan test etmek istemez misin?

Peki bu durumda ne yapacağız? Test etmeden alabilir miyim? Video, görüntü ile vs. bir şekilde?

Hocam ben kendim şahsen görüntüyle almayı sevmiyorum, kolu özellikle kendim test etmem lazım.

Görüntüyle almanız da bir sakınca yoktur, birkaç dakika oyun testi ve gamepad tester uygulamasından detaylı kol testi yapıp size atması durumunda içinize sinerse alın. Dediğim gibi ben bu şekilde almayı sevmiyorum.

Hocam ben kendim şahsen görüntüyle almayı sevmiyorum, kolu özellikle kendim test etmem lazım.

Görüntüyle almanız da bir sakınca yoktur, birkaç dakika oyun testi ve gamepad tester uygulamasından detaylı kol testi yapıp size atması durumunda içinize sinerse alın. Dediğim gibi ben bu şekilde almayı sevmiyorum.
Elbette hocam kendim test ederek almam daha makul olur ama ben utandığım için öyle dedim. Kimseye rahatsızlık vermek istemem mahçup olurum sonra.

Elbette hocam kendim test ederek almam daha makul olur ama ben utandığım için öyle dedim. Kimseye rahatsızlık vermek istemem mahçup olurum sonra.
Utanacak bir şey yok kral. Sonuçta bir konsol alacaksın ve senelerce kullanacaksın. Utanıp bozuk konsol almaktansa biraz özgüvenli olup düzgün konsol almak her zaman daha iyidir. Zaten satıcı iyi niyetliyse büyük ihtimalle testleri yapmanda sakınca görmeyecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı