F farkoyan Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Merhaba. Uzun süredir kullandığım Xbox One S cihazım son 1 aydır Wi-Fi hatası veriyor. Kafasına göre bağlantı kesiyor. Tekrar bağlanmaya çalıştığımda bağlanılamadı hatası veriyor. Bir çözüm yolu önerin. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
Merhaba. Uzun süredir kullandığım Xbox One S cihazım son 1 aydır Wi-Fi hatası veriyor. Kafasına göre bağlantı kesiyor. Tekrar bağlanmaya çalıştığımda bağlanılamadı hatası veriyor. Bir çözüm yolu önerin.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 24 Haziran 2023 #2 Formatlamayı denedin mi?
F farkoyan Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #3 Denemedim. Bilgiler gitmesin diye. Ama çözüm olur dersen sıfırlarım. Daha 5 ay garantisi de var.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 24 Haziran 2023 #4 farkoyan dedi: Denemedim. Bilgiler gitmesin diye. Ama çözüm olur dersen sıfırlarım. Daha 5 ay garantisi de var. Genişletmek için tıkla... Net çözüm olur mu bilmem ama denemekten zarar gelmez. Çözülmezse garantiye yollarsın.
farkoyan dedi: Denemedim. Bilgiler gitmesin diye. Ama çözüm olur dersen sıfırlarım. Daha 5 ay garantisi de var. Genişletmek için tıkla... Net çözüm olur mu bilmem ama denemekten zarar gelmez. Çözülmezse garantiye yollarsın.
F farkoyan Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #5 Teşekkürler