Xbox One S|X alınır mı?

Ergull

Femtopat
Katılım
21 Şubat 2025
Mesajlar
16
Merhaba. Ben 10000 TL altı bir konsol almak istiyorum. Series S istiyordum ama oldukça pahalı. One S veya X almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Başka markalardan veya Xbox'dan konsol önerir misiniz?

(İkinci ele pek sıcak bakmıyorum. Ama iyi bir fiyatsa neden olmasın)
 
İkinci el series s al, 7.5-8.5 arası bulursun. Sıcak bakmıyorsun biliyorum ama test ederek ikinci el almanı öneririm.
 
İkinci el series s al, 7.5-8.5 arası bulursun. Sıcak bakmıyorsun biliyorum ama test ederek ikinci el almanı öneririm.

Birde şey depolaması 1TB olmalı mı? İkinci el series S in 1TB si 13 14 bin iken, one s 10000 sıfır birde
 
Birde şey depolaması 1TB olmalı mı? İkinci el series S in 1TB si 13 14 bin iken, one s 10000 sıfır birde
Series s'de ssd var, one da hdd. Series s 512 gb, yeni çıkan oyunları makineye indirirsin. Eski oyunları ise harici bir hdd alıp ona indirirsin.
 
Series S'de SSD var, One da HDD. Series S 512 GB, yeni çıkan oyunları makineye indirirsin. Eski oyunları ise harici bir HDD alıp ona indirirsin.

Seagate olması gerekiyormuş. 8 bin lira o da. SanDisk falan alıp kullanabilir miyim?
 
One S gerçekten alınabilecek seviyede değil hatta uzun bir süredir değil 2018 2019 ve sonrası çıkan oyunlarda bile 1080p veremiyor. Arkadaşların dediği gibi ikinci el Series S çok daha mantıklı olur. İkinci el için asla ve asla diyorsanız Xbox One X düşünebilirsiniz güçlü bir konsol tek sıkıntısı SSD değil de hard disk bulundurması yüklemeler uzun sürebilir ve oyun desteğinin muhtemelen kesilmesi yakındır ama çoğu oyunu 1080p oynatacaktır tabii yine de araştırmak lazım.
 
Seagate olması gerekiyormuş. 8 bin lira o da. SanDisk falan alıp kullanabilir miyim?
O ssd slotu için geçerli dostum, harici hdd al dedim ben. Ssd için optimize oyunları makineye kurarsın, eski oyunları hdd'ye kurarsın.
 
Xbox one kullanıyorum ilk çıkan kasa çok memnunum ben mesela fc25,fifa23 RDR2 GTA5 , Battlefield 5 , metro exodus, pubg , frontline gibi daha bir kaç oyunda kasma donma sorun olmadan sanırım 1080p de akıcı oynatıyor asıl düşünmen gereken şey oynaiyacagin oyunlar tamamen güncel olmasını istediğin oyunlar mi? Öyleyse one serisi işini görmez ama 2021 yılı ve öncesi oyunlar işimi görür dersen benim alabilirsin yavaşlık konusuda söyle diyim ben RDR2 açıyorum 140 GB civarı yaklaşık 1.5 dakikada da açıyor sanırım en ağır oyun o zaten
 
Bende one s 1tb var gayet memnunum tabi bazı oyunların 30fps oluşu rahatsız edebiliyor bazen. Onun dışında game pass, mağazanın ucuzluğu ve 60fps destekli oyunların da oluşu bence baya cazip yapıyor 2-4 kişilik rekabetçi oyunları zaten 60fps genelde. Geriye dönük cihaz olduğu için eski nesil oyunları da oynarsınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…