knapows Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2025 #1 Xbox One S konsolumda uygulama veya oyunlara tikliyorum ama acilmiyor, grilesip kalıyor. Donma kasma falan olmuyor, konsolu yeniden baslattim fakat ise yaramadi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2025
Xbox One S konsolumda uygulama veya oyunlara tikliyorum ama acilmiyor, grilesip kalıyor. Donma kasma falan olmuyor, konsolu yeniden baslattim fakat ise yaramadi.
eska Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2025 #2 Oyunların yedeğini alıp sistem sıfırlaması yapmayı denedin mi.
knapows Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 09:16 #3 eska dedi: Oyunların yedeğini alıp sistem sıfırlaması yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Konsolun guncellemesi varmis guncellemesini yapinca duzeldi teşekkür ederim.
eska dedi: Oyunların yedeğini alıp sistem sıfırlaması yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Konsolun guncellemesi varmis guncellemesini yapinca duzeldi teşekkür ederim.
eska Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 11:25 #4 knapows dedi: Konsolun guncellemesi varmis guncellemesini yapinca duzeldi teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Zaten konsolu açınca otomatik güncelleme yapmıyor mu ki .
knapows dedi: Konsolun guncellemesi varmis guncellemesini yapinca duzeldi teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Zaten konsolu açınca otomatik güncelleme yapmıyor mu ki .