Xbox One S'de uyumsuz Joystick'i çalıştırmayı başardım

• Konuyu başlatan 276324
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.855

276324

Hectopat
Makaleler
1
Müjdemi isterim. Xbox ile çalışmayan Gamepadimi çalıştırmayı başardım. Bu sırf benim için değil, sizin için de çok faydalı olacaktır diyerek sizinle paylaşmak istedim.

Bu akşam kısa ve güzel bir video hazırlayıp, uyumsuz joysticklerin Xbox'da nasıl çalışacağını tane tane anlatacağım. Yöntemi bizzat keşfettim ve test ettim dün. Daha öncesinde internette çok araştırma yaptım fakat hiçbir sonuç bulamadım. Yöntemi burada yazardım fakat yazıldığında çok uzun ve karmaşık geldiği için videolu anlatımın daha basit ve herkes tarafından yapılabilir olduğunu düşünüyorum. İnşallah (Allah'tan bir mani çıkmazsa) bu akşam videoyu hazırlayıp hemen yüklemeyi planlıyorum.

Video gelmeden önce gerekli bazı şeyleri burada belirteyim. Akşama kadar hazır edersiniz;
1- Android 5 veya üstü sürümde telefon.
2- Panda Gamepad Pro ve xbStream Controller uygulamaları (Panda Gamepad Pro uygulaması ücretli fakat ben ücretsiz kullanıyorum. Ayrıca xbStream Controller uygulamasının da reklamsız versiyonunu kullanın derim).
3- Kablolu gamepadler için Micro USB OTG dönüştürücü veya Type-C OTG dönüştürücü (linkler reklam değildir, sadece örnektir).

Bu 3 gerekenleri hazırlayın, paylaşacağım videodan sonra oyunlarınızın keyfine bakın. Allah'a emanet olun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster Pusat Pro kolun da kılavuzunda Streaming ile çalışma var. Direkt olarak ise maalesef çoğu kol uyumsuz. Yine tercih edenler olacaktır.

Video hazır. İyi oyunlar...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı