Önermem. Ama illa "Exclusive" oyunları oynamak istiyorsan geçebilirsin. Onun dışında XBOX One S daha iyidir. PS4'ün oyunları daha pahalı. XBOX'da ise Game Pass (herhalde adı buydu) ile güzel oyunları ucuza bıkana kadar (aylık ödüyorsun) oynarsın.
Aslında ben Xbox'ı alırken Game Pass ve Ea Access olayları yüzünden almıştım ancak 15 Ekim'den itibaren aylık Game Pass'in ve Live Gold'un 29 TL'den 59 TL'ye , yıllık Live Gold'un ise 179 TL'den yaklaşık 450 TL civarına çıkacağını duyduğum için satma kararı aldım.Ayrıca bazı exclusive oyunlar çok dikkatimi çekiyor ancak 6-7 oyun için konsol değiştirmek ne kadar mantıklı onu düşünüyorum.
Ayrıca şuan albteknoloji'de indirimde PS4 Slim var eğer satabilirsem indirim bitmeden bunu düşünüyorum. SONY PS4 SLİM 1TB CUH-2116B OYUN KONSOLU ( SONY EURASİA GARANTİLİ )
Bizde ps4 ten xbox geçtik çok gereksiz. Nerden duydun bilmiyorum biz aldık 1 yıl gold 1 yıl gamepass takılıyoruz. Fifa 19 bekliyoruz. Xbox iyidir. Ucuz hesaplı.
PS4 Slim'e geçmek yerine zam gelmeden yıllık live gold alman daha iyi olabilir. Tabii arkadaşlarımızın da dediği gibi exclusive oyun oynayacaksan iş değişir.