Xbox One S'i satıp Switch Lite almak

ozaylol

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben daha önceden de bir konu açmıştım "Xbox One S mi, switch Lite mı almalıyım?" diye. Bana One S önerdiniz ve ben de öyle yapıp satın aldım konsolu. 6 aya yakın kullanıyorum, ancak beni bayağı sıktı. Konsolda oynayacağım oyunları oynadığımı düşünüyorum: Resident Evil 2, RDR2, Witcher, Fallout vs. vs. Çoğunu oynadım ve neredeyse bitirdim. Ancak bu konsola bildiğiniz gibi GTA 6 ve Witcher 4 gibi ileriki zamanda çıkacak olan oyunların hiçbiri gelmeyecek ve artık yavaş kalıyor.

Okulların açılmasına bir ay kaldı ve ben artık okul açılınca biraz derslere odaklanmayı düşünüyorum. Öyle saatlerce oturup zaman geçiremeyeceğim. Ondan dolayı ara ara açıp oynayabileceğim switch Lite'a baktım, çünkü elime alıp 30-40 dk kafa dağıtırım diye düşündüm. Okullar açılınca da ufak ufak para biriktirip 2026'ya kadar Series S almayı düşünüyorum. En azından o zamana kadar beni oyalar, kütüphanesi geniş.

Sizce ne yapmalıyım?

Kütüphane geniş ancak size hitap ediyor mu bu önemli? Nintendo kütüphanesi ilginizi çekmiyorsa bir müddet sonra kenara atacağınız bir cihaz olacak maalesef.

Halihazırda laptopuma emülatör kurup denedim birkaç tane oyunu basit eğlenceli kafa dağıtmalık oyunlar hoşuma gidiyor diyebilirim splatoon 3 ve Kirby forgetten lands özellikle çok hoşuma gitti.

İlginizi çektiğinden eminseniz o halde bir şans verebilirsiniz diye düşünüyorum.

3.parti oyun performansları gerçekten çok mu kötü oynanamaz durumdamı sizde cihaz varsa biraz bilgi verebilir misiniz?

Ben sadece Animal Crossing New Horizons oynamak için kullandım. O oyun dışında Switch performansı hakkında fikrim yok efendim. Ki bende de Lite yoktu.

İzlediğim videolarda o kadar da kötü gözükmüyordu aslında ancak.
İyi optimizasyon da önemli mevzu oyunlar adına.

Bana yatakta uzanıp veya dışarıda şöyle kaliteli 3A oyun oynamak çok keyif verir diye düşünüyorum teşekkürler yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…