Xbox One TV'ye bağlanır mı?

Ne oynarım Xbox One da.

RDR 2 GTA 5 Witcher 3 FIFA 25 CoD Black Ops 6 Bannerlord Forza Horizon 5 Halo falan oynatır bende 4 5 ay önce sattım fiyatına göre verdiği performans iyiydi memnun kaldım.

RDR 2 GTA 5 Witcher 3 FIFA 25 CoD Black Ops 6 Bannerlord Forza Horizon 5 Halo falan oynatır bende 4 5 ay önce sattım fiyatına göre verdiği performans iyiydi memnun kaldım.

Oyunları cok pahalı ama ya. Watch Dogs falan 1300K.

Oyunları cok pahalı ama ya. Watch Dogs falan 1300k.

Game Pass'te var hocam Watch Dogs ama evet fiyatı fazlaymış Watch Dogs'un. Microsoft Store Steam'e ve PlayStation Store göre bayağı ucuzdu ona rağmen böyle şaşırdım.

Game Pass'te var hocam Watch Dogs ama evet fiyatı fazlaymış Watch Dogs'un. Microsoft Store Steam'e ve PlayStation Store göre bayağı ucuzdu ona rağmen böyle şaşırdım.

Evet. Neyse yarın iş var hadi iyi geceler teşekkür ederim her şey icin.

Ne oynarım Xbox One da.

PS4'teki tüm oyunları oynarsınız hocam Sony özel oyunları hariç ama bence üzerine para koyup Xbox Series S alın orada GTA 5'i 60 FPS oynarsınız Xbox One de küçük oyunlar hariç hepsi 30 FPS diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…