Emperor1 Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 498 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #11 roxtinglobal dedi: Param Güvende ile alabileceğim bir One S var çift kollu ama test etmeden almak istemiyorum. Ucuza konsol bulmak zor şu zamanda Genişletmek için tıkla... Öyle tabii ki ama tek kol One S için 6000TL istenmesi bana göre pahalı, daha ucuza bulunabilir diye düşünüyorum
roxtinglobal dedi: Param Güvende ile alabileceğim bir One S var çift kollu ama test etmeden almak istemiyorum. Ucuza konsol bulmak zor şu zamanda Genişletmek için tıkla... Öyle tabii ki ama tek kol One S için 6000TL istenmesi bana göre pahalı, daha ucuza bulunabilir diye düşünüyorum
R roxtinglobal Centipat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #12 Emperor1 dedi: Öyle tabii ki ama tek kol One S için 6000TL istenmesi bana göre pahalı, daha ucuza bulunabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çift kol One S var 6400 TL oda benim olduğum mevkiden bayağı uzak Param Güvende ile almayı düşündüm ama sorunlumu gelir denemeden almak istemedim. Sinan5356 dedi: Bütçe arttırılıp ikinci el Series S bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Fazla oyun oynayan birisi değilim arkadaslarla vakit geçirmek bende tek olduğum zaman 1-2 saat FIFA kariyer RDR 2 MK11 UFC4 gibi oyunlar oynamak için almayı düşünüyorum.
Emperor1 dedi: Öyle tabii ki ama tek kol One S için 6000TL istenmesi bana göre pahalı, daha ucuza bulunabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çift kol One S var 6400 TL oda benim olduğum mevkiden bayağı uzak Param Güvende ile almayı düşündüm ama sorunlumu gelir denemeden almak istemedim. Sinan5356 dedi: Bütçe arttırılıp ikinci el Series S bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Fazla oyun oynayan birisi değilim arkadaslarla vakit geçirmek bende tek olduğum zaman 1-2 saat FIFA kariyer RDR 2 MK11 UFC4 gibi oyunlar oynamak için almayı düşünüyorum.