Xbox One veya One S alınır mı?

Öyle yapacağım yüksek ihtimal.

PlayStation 4 tavsiye ederim Xbox sunuculari durmadan cokuyor. Xbox kullanan cok daha az PlayStation'a gore.

Kullanan insanların az olması bir şey değiştirmez hocam cross platform diye bir şey var. Xbox sunucularının çöktüğüne daha önce hiç rastlamadım.

PS4 tercih ederdim.

PS4'u bütçemi aştığı için alamıyorum hocam ama gelecekte düşünebilirim.

Aksamlari ozellikle cok cokuyordu 1 yil once satmistim bundan oturu oyun zevkimi aliyordu hevesim kaciyordu resmen.

Series S de zaten yeni nesil olduğu için Ps4 e göre daha mantıklı. Pc de oyun oynayabiliyorsan exlusiveler için ps4 mantıklı durabilir ama pc yetersiz ise oyun oynamak için Series S gayet makul duruyor.

Xbox One fat kasalardan alacaksan termal bakımı yapılmış olanlarından al yoksa hem ısınıyor hem çok sesli çalışıyorlar.

Series S de zaten yeni nesil olduğu için PS4'e göre daha mantıklı. PC de oyun oynayabiliyorsan exlusiveler için PS4 mantıklı durabilir ama PC yetersiz ise oyun oynamak için Series S gayet makul duruyor.

Düşüneceğim hocam, teşekkür ederim.

Xbox One fat kasalardan alacaksan termal bakımı yapılmış olanlarından al yoksa hem ısınıyor hem çok sesli çalışıyorlar.

Fat kasa almam yüksek ihtimal, biliyorum o sorunları.

xCloud'a alman vpn ile bağlanıp sonra vpn kapatırsan kullanabilirsin.

XCloud'a alman VPN ile bağlanıp sonra VPN kapatırsan kullanabilirsin.

VPN'i açıkta kullansan kapalı da kullansan bir şey değişmiyor. Türkiye'ye en yakın ülkeyi seçip girmek gerekiyor çünkü XCloud'un suçluları Avrupa'da, GFN de olduğu gibi bir durum var...

VPN'i açıkta kullansan kapalı da kullansan bir şey değişmiyor. Türkiye'ye en yakın ülkeyi seçip girmek gerekiyor çünkü XCloud'un suçluları Avrupa'da, GFN de olduğu gibi bir durum var...
Mobil cihazım'da kullanmaktayım evde, iş yerinde takıp gamepadimi gecikmesiz bir şekilde oynuyorum. Verimlilikten kastınız nedir? güç tüketimi mi

Yanlış etiket @All The Way

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…