Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.884 Makaleler 3 Çözümler 42 Dün 20:37 #11 17kHerze dedi: One X Series S'den daha iyi. Genişletmek için tıkla... Konsollarda eski nesil alınmaz çok mantıksız, istediği kadar güçlü olsun.
17kHerze dedi: One X Series S'den daha iyi. Genişletmek için tıkla... Konsollarda eski nesil alınmaz çok mantıksız, istediği kadar güçlü olsun.
17kHerze Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 399 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:38 #12 Deiinzz dedi: Konsollarda eski nesil alınmaz çok mantıksız, istediği kadar güçlü olsun. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi.
Deiinzz dedi: Konsollarda eski nesil alınmaz çok mantıksız, istediği kadar güçlü olsun. Genişletmek için tıkla... Tercih meselesi.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.884 Makaleler 3 Çözümler 42 Dün 20:39 #13 17kHerze dedi: Tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Vallahi çok da tercih meselesi değil, isterse cihaz uzaya çıksın. Yeni oyun yok Online oyun yok, gücün hiçbir faydası yok.
17kHerze dedi: Tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Vallahi çok da tercih meselesi değil, isterse cihaz uzaya çıksın. Yeni oyun yok Online oyun yok, gücün hiçbir faydası yok.
MonkeyDGarp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.024 Çözümler 7 Dün 20:40 #14 Deiinzz dedi: Vallahi çok da tercih meselesi değil, isterse cihaz uzaya çıksın. Yeni oyun yok Online oyun yok, gücün hiçbir faydası yok. Genişletmek için tıkla... One x desteği bitti mi?
Deiinzz dedi: Vallahi çok da tercih meselesi değil, isterse cihaz uzaya çıksın. Yeni oyun yok Online oyun yok, gücün hiçbir faydası yok. Genişletmek için tıkla... One x desteği bitti mi?
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 15.211 Makaleler 11 Çözümler 116 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer Dün 20:40 #15 17kHerze dedi: Series X'in geriye dönük oyun özelliği yok. Series S SSD kullanırken One X HDD kullanıyor o yüzden size daha güçsüz gelebilir ancak her türlü One X daha iyi. Genişletmek için tıkla... Series S GTA 6 açacak. One X GTA 6 açamayacak. Series S, One X'den daha iyi.
17kHerze dedi: Series X'in geriye dönük oyun özelliği yok. Series S SSD kullanırken One X HDD kullanıyor o yüzden size daha güçsüz gelebilir ancak her türlü One X daha iyi. Genişletmek için tıkla... Series S GTA 6 açacak. One X GTA 6 açamayacak. Series S, One X'den daha iyi.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.884 Makaleler 3 Çözümler 42 Dün 20:41 #16 MonkeyDGarp dedi: One X desteği bitti mi? Genişletmek için tıkla... İlla fişi çekmelerine gerek yok, yeni oyunlar çıkmıyorsa da bitmiş sayılır. 1 2 yıla tamamen de çekerler gibi fişini.
MonkeyDGarp dedi: One X desteği bitti mi? Genişletmek için tıkla... İlla fişi çekmelerine gerek yok, yeni oyunlar çıkmıyorsa da bitmiş sayılır. 1 2 yıla tamamen de çekerler gibi fişini.
MonkeyDGarp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.024 Çözümler 7 Dün 20:44 #17 8500 TL ye series s satan birini buldum. Zaten 1080p de kullanacağım fps artışı olur sanırsam. Mantıklı olan series s almak mı şimdi?
8500 TL ye series s satan birini buldum. Zaten 1080p de kullanacağım fps artışı olur sanırsam. Mantıklı olan series s almak mı şimdi?
17kHerze Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 399 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:44 #18 Deiinzz dedi: Vallahi çok da tercih meselesi değil, isterse cihaz uzaya çıksın. Yeni oyun yok Online oyun yok, gücün hiçbir faydası yok. Genişletmek için tıkla... Online var hocam onu geçin de oyun desteği için Series S daha iyi elbette. Ben fiyat bakımından söyledim.
Deiinzz dedi: Vallahi çok da tercih meselesi değil, isterse cihaz uzaya çıksın. Yeni oyun yok Online oyun yok, gücün hiçbir faydası yok. Genişletmek için tıkla... Online var hocam onu geçin de oyun desteği için Series S daha iyi elbette. Ben fiyat bakımından söyledim.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.884 Makaleler 3 Çözümler 42 Dün 20:45 #19 MonkeyDGarp dedi: 8500 TL'ye Series S satan birini buldum. Zaten 1080p de kullanacağım FPS artışı olur sanırsam. Mantıklı olan Series S almak mı şimdi? Genişletmek için tıkla... Evet mantıklı olan bu, fiyat da çok güzel. Alınır
MonkeyDGarp dedi: 8500 TL'ye Series S satan birini buldum. Zaten 1080p de kullanacağım FPS artışı olur sanırsam. Mantıklı olan Series S almak mı şimdi? Genişletmek için tıkla... Evet mantıklı olan bu, fiyat da çok güzel. Alınır
17kHerze Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 399 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:45 #20 MonkeyDGarp dedi: 8500 TL'ye Series S satan birini buldum. Zaten 1080p de kullanacağım FPS artışı olur sanırsam. Mantıklı olan Series S almak mı şimdi? Genişletmek için tıkla... Fiyatınızı aşmaz ise elbette daha mantıklı düz One günümüz için hele ki o fiyata fıs artık.
MonkeyDGarp dedi: 8500 TL'ye Series S satan birini buldum. Zaten 1080p de kullanacağım FPS artışı olur sanırsam. Mantıklı olan Series S almak mı şimdi? Genişletmek için tıkla... Fiyatınızı aşmaz ise elbette daha mantıklı düz One günümüz için hele ki o fiyata fıs artık.