Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.894 Makaleler 3 Çözümler 42 Perşembe 20:45 #21 17kHerze dedi: Online var hocam onu geçin de oyun desteği için Series S daha iyi elbette. Ben fiyat bakımından söyledim. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan oyunların Online modlarından bahsediyorum. Örneğin ben BO6 girip multiplayer oynamayacaksam gamepassten, Xbox almamın anlamı yok.
17kHerze dedi: Online var hocam onu geçin de oyun desteği için Series S daha iyi elbette. Ben fiyat bakımından söyledim. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan oyunların Online modlarından bahsediyorum. Örneğin ben BO6 girip multiplayer oynamayacaksam gamepassten, Xbox almamın anlamı yok.
17kHerze Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 401 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:47 #22 Deiinzz dedi: Yeni çıkan oyunların Online modlarından bahsediyorum. Örneğin ben BO6 girip multiplayer oynamayacaksam gamepassten, Xbox almamın anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle fiyatı uyarsa dediği cihaz alınır.
Deiinzz dedi: Yeni çıkan oyunların Online modlarından bahsediyorum. Örneğin ben BO6 girip multiplayer oynamayacaksam gamepassten, Xbox almamın anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle fiyatı uyarsa dediği cihaz alınır.
Nalkapon Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 966 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:51 #23 Xbox360-PS3 de GTA5 açabiliyordu ama grafik kalitesini bilenler bilir .