Xbox One X alınır mı?

Vestle

Yoctopat
Daha fazla  
İkinci el fiyatı 4 bin tek kollu 1 TB disk ve dijital var Series S düşünüyordum ithalatçı garantili bile 6-7 bin arası ikinci elleride 5.5-6 bin arası biraz fark var. Siz ne düşünüyorsunuz? Dolap'ta ne bulduğuma bir bak! Xbox Siyah Xbox One Yeni Online Satın Al

Çok pahalı düşünüyorum ama ekonomi çok iyi
2. El alın hocam. One X alıp bir süre sonra pişman olursunuz neden ben yeni çıkan oyunlara erişemiyorum diye. Dediğiniz gibi ekonomi iyi olduğu için sonrasında o kadar düşük fiyata almak istemiyorsunuz daha iyisi çıkar diye.

Ben Xbox one x ile Battlefield 2042 ve ac Valhalla oynayabilir miyim ileride FIFA 22 ve 23 oynayabilir miyim ?

Bencede arkadaşın dediği gibi series s alın. Yeni nesil oyunlar falan iyi seçim olur ben eskiden one kullandım ama series s almalısın bence.

Ben Xbox one x ile Battlefield 2042 ve ac Valhalla oynayabilir miyim ileride FIFA 22 ve 23 oynayabilir miyim ?
evet ama 23 oynayamassın gibime geliyor

Bencede arkadaşın dediği gibi series s alın. Yeni nesil oyunlar falan iyi seçim olur ben eskiden one kullandım ama series s almalısın bence.

evet ama 23 oynayamassın gibime geliyor
Arada 2 bin TL fark var bilmiyorum. Keşke geçen sene alsaydım hocam FIFA 22 de Xbox one ile ve Series S ile oynayan oyuncular beraber online oynayabilir değil mi ?

Xbox Series S daha iyi.
6 bin

Arada 2 bin TL fark var bilmiyorum. Keşke geçen sene alsaydım hocam FIFA 22 de Xbox one ile ve Series S ile oynayan oyuncular beraber online oynayabilir değil mi ?

6 bin
ben arkadaşımla ps5 ve ps4 ile oynamayı çalıştık olmadı xbox one ile series x arasını bilemem ama ps ve xbox crossplay sayesinde oynanıyor birde pc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…