emirDedim Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 394 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #11 BurakxKorkmazx dedi: Hocam mesele FC 26 meselesi değil acele etmesine gerek yok biraz daha bütçeyi arttirana kadar bekleyip Series S alması daha mantıklı (acele işe şeytan karışır) Genişletmek için tıkla... Hocam 2 seneye YKS var acele etmek gerekli.
BurakxKorkmazx dedi: Hocam mesele FC 26 meselesi değil acele etmesine gerek yok biraz daha bütçeyi arttirana kadar bekleyip Series S alması daha mantıklı (acele işe şeytan karışır) Genişletmek için tıkla... Hocam 2 seneye YKS var acele etmek gerekli.
BurakxKorkmazx Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 3 3100 RX 6500XT 4 GB HyperX 16gb 2666mhz DDR4 FSP550w HydroPlus Cinsiyet Erkek Meslek terzi 29 Temmuz 2024 #12 emirDedim dedi: Hocam 2 seneye YKS var acele etmek gerekli. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an One X alırsan pişman olursun ama tabii ki karar senin kararın.
emirDedim dedi: Hocam 2 seneye YKS var acele etmek gerekli. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an One X alırsan pişman olursun ama tabii ki karar senin kararın.
emirDedim Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 394 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #13 BurakxKorkmazx dedi: Hocam şu an One X alırsan pişman olursun ama tabii ki karar senin kararın. Genişletmek için tıkla... Neden pişman olurum hocam?
BurakxKorkmazx dedi: Hocam şu an One X alırsan pişman olursun ama tabii ki karar senin kararın. Genişletmek için tıkla... Neden pişman olurum hocam?
BurakxKorkmazx Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 3 3100 RX 6500XT 4 GB HyperX 16gb 2666mhz DDR4 FSP550w HydroPlus Cinsiyet Erkek Meslek terzi 29 Temmuz 2024 #14 emirDedim dedi: Neden pişman olurum hocam? Genişletmek için tıkla... Reis eski bir alet 1-2 seneye oyun cıkmayi bırakır verdiğin paraya yazık bir kere al 5-6 sene kullan.
emirDedim dedi: Neden pişman olurum hocam? Genişletmek için tıkla... Reis eski bir alet 1-2 seneye oyun cıkmayi bırakır verdiğin paraya yazık bir kere al 5-6 sene kullan.
emirDedim Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 394 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #15 BurakxKorkmazx dedi: Reis eski bir alet 1-2 seneye oyun cıkmayi bırakır verdiğin paraya yazık bir kere al 5-6 sene kullan. Genişletmek için tıkla... 1 sene çıkarsa yeter öbür yaz bir işe girip Xbox Series X almayı planlıyorum nasipse.
BurakxKorkmazx dedi: Reis eski bir alet 1-2 seneye oyun cıkmayi bırakır verdiğin paraya yazık bir kere al 5-6 sene kullan. Genişletmek için tıkla... 1 sene çıkarsa yeter öbür yaz bir işe girip Xbox Series X almayı planlıyorum nasipse.
R Rivyalı Demki Femtopat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #16 emirDedim dedi: Xbox One X ve Game Pass alsam nasıl olur veya başka önerileriniz var mı? Bütçe 6k. Genişletmek için tıkla... bende var canavar gibi çalışıyor şuan PC almak için satıyorum çift kollu yardımcı olabilirim
emirDedim dedi: Xbox One X ve Game Pass alsam nasıl olur veya başka önerileriniz var mı? Bütçe 6k. Genişletmek için tıkla... bende var canavar gibi çalışıyor şuan PC almak için satıyorum çift kollu yardımcı olabilirim
emirDedim Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 394 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #17 Rivyalı Demki dedi: Bende var canavar gibi çalışıyor şu an PC almak için satıyorum çift kollu yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Xbox 360 aldım.
Rivyalı Demki dedi: Bende var canavar gibi çalışıyor şu an PC almak için satıyorum çift kollu yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Xbox 360 aldım.
R Rivyalı Demki Femtopat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #18 emirDedim dedi: Xbox 360 aldım. Genişletmek için tıkla... memnun musun 360 dan GTA 5 perf. nasıl
emirDedim Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 394 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #19 Rivyalı Demki dedi: Memnun musun 360'dan GTA 5 perf. Nasıl. Genişletmek için tıkla... Satan arkadaşa geri verdim PS 4 aldım kırdım şu an daha iyi.
Rivyalı Demki dedi: Memnun musun 360'dan GTA 5 perf. Nasıl. Genişletmek için tıkla... Satan arkadaşa geri verdim PS 4 aldım kırdım şu an daha iyi.
R Rivyalı Demki Femtopat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #20 emirDedim dedi: Satan arkadaşa geri verdim PS 4 aldım kırdım şu an daha iyi. Genişletmek için tıkla... en iyisini yapmışsın toplam kaç TL tuttu
emirDedim dedi: Satan arkadaşa geri verdim PS 4 aldım kırdım şu an daha iyi. Genişletmek için tıkla... en iyisini yapmışsın toplam kaç TL tuttu