XBOX One X Garanti dışı ücretli servise nasıl gönderilir?

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Merhaba. Bende Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition adlı cihaz mevcut. Bu cihaz, yaklaşık iki buçuk ay kadar önce durduk yere bozuldu. Açma düğmesine bastığımda cihaz açılıyordu ancak ekrana hiçbir türlü görüntü gelmiyordu. HDMI'da herhangi bir sorun olmamasına rağmen. Cihazdan daha önce hiç gelmeyen garip sesler geliyordu. İnternette bazı yerlere sorduğumda, nedeninin HDD kaynaklı olduğunu söylediler.

Yaşadığım yerde XBOX konsolu tamircisi bulunmadığından cihazımı garanti dışı ücretli servise göndermek istiyorum. Bunun için Microsoft hesabımdan ilgili alana yönlendirildim ancak söz konusu ekranda ilerleyemiyorum. Butonun rengi soluk ve ilerleme yaptırmıyor.

Cihazım 2022 Temmuz ayı sonunda Microsoft garantisinden gönderilmişti. Garantiye gönderdiğim cihaz Xbox One X Robot White Special Edition'du. Ellerinde bu model olmadığından dolayı bana seçenek sunuldu. Bende Cyberpunk modelini seçmiştim. Microsoft garantisinden geldikten birkaç ay sonra cihazın neden böyle bir sorun yaptığını anlayamadım. Cihaz, hiçbir türlü sıvı teması ve fiziksel hasar almadı. Çok temiz ve dikkatli kullandığım bir cihazdı.

Benim sorum, garanti dışı ücretli servise nasıl gönderebilirim? Aşağıda fotoğraf bıraktım, o ekrandan ileri gidilemiyor. Nasıl ücretli garantiye göndereceğim? Daha önceden başına gelmiş olup çözebilen üyeler varsa yardımınız çok makbule geçer.

Bu arada Balıkesir'in Bandırma ilçesi sınırlarında bildiğiniz iyi konsol tamircisi varsa ona da razıyım, 2 hafta kadar sonra bir aksilik olmazsa Bandırma'ya gideceğim.

Herkese keyifli forumlar, vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Az önce tekrar arayıp sordum. Ücretli servis işlemini yalnızca Series S|X cihazları için sağlıyorlarmış. One serisini parasını vererek bile Microsoft'a tamire gönderemiyormuşuz açıkçası.

Bunun anlamı artık eski nesilleri iyice unutmuşlar önemsemiyorlar. Telefonda yetkili kendisi dedi tek seçeneğiniz dışarıdan bir yere yaptırmak diye. Yaşadığım yerde bu cihazın tamircisi yok. Şu an tek şansım Bandırma'da yapan bir yer bulabilmek. Başka seçeneğim yok, işe bak ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…