Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.529 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Xbox One X almaya karar verdim. Sizce hala alınabilir mi?
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #2 Hangi tip oyun oynayacağına bağlı ama bana göre bu zamanda artık alınmaz. Düzenleme: Xbox One ile karıştırmışım kusura bakmayın.
Hangi tip oyun oynayacağına bağlı ama bana göre bu zamanda artık alınmaz. Düzenleme: Xbox One ile karıştırmışım kusura bakmayın.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.529 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #3 Sıradan Varlık dedi: Hangi tip oyun oynayacağına bağlı ama bana göre bu zamanda artık alınmaz. (Düzenleme: Xbox One ile karıştırmışım kusura bakmayın.) Genişletmek için tıkla... Hocam X konusundaki düşünceleriniz nedir?
Sıradan Varlık dedi: Hangi tip oyun oynayacağına bağlı ama bana göre bu zamanda artık alınmaz. (Düzenleme: Xbox One ile karıştırmışım kusura bakmayın.) Genişletmek için tıkla... Hocam X konusundaki düşünceleriniz nedir?
P Prfctsusanoo19 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #4 Karışmak gibi olmasın ama Xbox Series S alırdım ben olsam çünkü SSD içeriyor
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #5 Efetrkr dedi: Hocam X konusundaki düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... En son seçenek olarak düşünülmeli gene bence. İmkan varsa Series S alınmalı.
Efetrkr dedi: Hocam X konusundaki düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... En son seçenek olarak düşünülmeli gene bence. İmkan varsa Series S alınmalı.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.529 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #6 Prfctsusanoo19 dedi: Karışmak gibi olmasın ama Xbox Series S alırdım ben olsam çünkü SSD içeriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçemi geçiyor. Sıradan Varlık dedi: En son seçenek olarak düşünülmeli gene bence. İmkan varsa Series S alınmalı. Genişletmek için tıkla... Aslında en mantıklısı.Ama bütçem yetmiyor.
Prfctsusanoo19 dedi: Karışmak gibi olmasın ama Xbox Series S alırdım ben olsam çünkü SSD içeriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçemi geçiyor. Sıradan Varlık dedi: En son seçenek olarak düşünülmeli gene bence. İmkan varsa Series S alınmalı. Genişletmek için tıkla... Aslında en mantıklısı.Ama bütçem yetmiyor.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #7 Efetrkr dedi: Hocam bütçemi geçiyor. Aslında en mantıklısı.Ama bütçem yetmiyor. Genişletmek için tıkla... 2. el olarak mı alacaksınız yoksa sıfır mı?
Efetrkr dedi: Hocam bütçemi geçiyor. Aslında en mantıklısı.Ama bütçem yetmiyor. Genişletmek için tıkla... 2. el olarak mı alacaksınız yoksa sıfır mı?
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.529 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #8 Sıradan Varlık dedi: 2. el olarak mı alacaksınız yoksa sıfır mı? Genişletmek için tıkla... 2.el.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #9 Efetrkr dedi: 2.el. Genişletmek için tıkla... İmkanlar arasında en mantıklı seçenek One X olarak gözüküyor. Zaten bir müddet yeni çıkan oyunlar One X'e de gelecektir yani alınabilir.
Efetrkr dedi: 2.el. Genişletmek için tıkla... İmkanlar arasında en mantıklı seçenek One X olarak gözüküyor. Zaten bir müddet yeni çıkan oyunlar One X'e de gelecektir yani alınabilir.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.529 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #10 Sıradan Varlık dedi: İmkanlar arasında en mantıklı seçenek One X olarak gözüküyor. Zaten bir müddet yeni çıkan oyunlar One X'e de gelecektir yani alınabilir. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam teşekkürler.
Sıradan Varlık dedi: İmkanlar arasında en mantıklı seçenek One X olarak gözüküyor. Zaten bir müddet yeni çıkan oyunlar One X'e de gelecektir yani alınabilir. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam teşekkürler.