boratess1 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 419 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 Xbox One X alıyorum yanında kolu geliyor. İkinci bir ucuz gamepad istiyorum. Sadece yanımdaki kişi ile arada bir FIFA atmak istiyorum bu sebeple böyle dandiklerden 400 TL'yi aşmayacak bir gamepad arıyorum.
Xbox One X alıyorum yanında kolu geliyor. İkinci bir ucuz gamepad istiyorum. Sadece yanımdaki kişi ile arada bir FIFA atmak istiyorum bu sebeple böyle dandiklerden 400 TL'yi aşmayacak bir gamepad arıyorum.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 18 Haziran 2023 #2 En ucuz bu var: Dobe Xbox One Kablolu(Oyun Kolu) Controller Gamepad - Fiyatı, Yorumları Dobe Xbox One Kablolu(Oyun Kolu) Controller Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
En ucuz bu var: Dobe Xbox One Kablolu(Oyun Kolu) Controller Gamepad - Fiyatı, Yorumları Dobe Xbox One Kablolu(Oyun Kolu) Controller Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com