Xbox One X konsola klavye ve mouse bağlanarak FH4 oynanır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar bundan kısa bir süre önce Xbox One X aldım ama oyun kolu yani (gamepad) yoktur.
Konsoluma klavye mouse bağlayıp Forza Horizon 4 ya da 5'i oynayabilir miyim? Cevaplarınızı bekliyorum.

Hayır hocam. Bu oyunlarda klavye ve mouse desteği yok. Destekleyen oyunlarda kullanabilirsiniz. Uygun fiyatlı kol olarak ise Dobe kollara bakabilirsiniz.

Gamepadsiz 2000 TL'ye aldım cihazı ama çok temiz ve kutu içeriği gamepad hariç tam. Sizce uyguna mı aldım aklına takılıp duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyguna almışsınız Xbox One S'leri o kadara satıyorlardı şu an.
Xbox One S 1 TB kolsuz 1000 TL'ye aldım. Kolu da harici olarak 300 TL'ye aldım + 157 TL'de param güvende hizmetine verdim. Toplamda 1457 TL'ye geldi bana 1 TB One S + 1 kol. Şimdi de ikinci kolu 150 TL'ye alacağım. RB tuşu bozukmuş bi 50 TL'ye de onu yaptırırım 200 TL'ye gelir.

Oynadığın oyunlar neler hocam, beraber oynayalım Online falan.
Sniper Elite 4 fena sardı onu oynuyorum. Onun Co-Op modu da var oynanır heralde. Bir de FH4 ve Burnout Paradise Remastered oynuyorum. Onun dışında sürekli girdiğim pek oyun yok. Aslında makinada 15+ oyun var da girmiyorum pek. Bu 3 oyun sardı bayağı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı