1 12Abdullah97 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 387 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar bazı formlarda okuduğum kadarıyla Xbox One için alınan kutulu(yani CD li)oyun Xbox One X'e takınca çalışmıyor diye anladım bu doğru mu?
Arkadaşlar bazı formlarda okuduğum kadarıyla Xbox One için alınan kutulu(yani CD li)oyun Xbox One X'e takınca çalışmıyor diye anladım bu doğru mu?
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.928 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2021 #2 12Abdullah97 dedi: Arkadaşlar bazı formlarda okuduğum kadarıyla Xbox One için alınan kutulu(yani CD li)oyun Xbox One X'e takınca çalışmıyor diye anladım bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Eski nesli destekliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
12Abdullah97 dedi: Arkadaşlar bazı formlarda okuduğum kadarıyla Xbox One için alınan kutulu(yani CD li)oyun Xbox One X'e takınca çalışmıyor diye anladım bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Eski nesli destekliyor diye biliyorum.
KS KS 1 12Abdullah97 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 387 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #3 marshall matherss dedi: Eski nesli destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Artı 0 Eksi